Mi baj lehet a nyelv piercing-el?
Figyelt kérdés
Nekem kb.3 napja van és ferdén van szúrva ha becsukom a szám akkor balra megy eléggé alul pedig jobbra dől úgymond, jah és olyan mintha ráfeküdne a nyelvemre. Nagyon hátra felé van szurva. Lehetek ettől pösze? mert elég gyorsan gyogyul de vannak szavak amiket nem igazán tudok ki mondani anélkül hogy nem lennék pösze mert kicsit zavar h ennyire hátra dől. csak akkor tudok majdnem rendesen beszélni ha ara az időre bizonyos betükhöz megproblom kiegyenesteni ugymond. most ez azért van mert még kicsit fáj vagy pösze maradok?:S2008. dec. 15. 10:24
1/7 anonim válasza:
nézd, ha valami nem úgy van a szádban, mint azelőtt, előfordulhatnak beszédhibák, ahogy a fogszabályzóval is kicsit másképp beszél az ember, meg aztán amikor leveszik, akkor is
de amúgy is minden embernek vannak beszédhibái, én pl sejpítek egy kicsit
amúgy meg pl ha valaki fuvolázik és görbe fogakkal tanulta fújni a fuvolát akkor ha fogszabályzót tezs föl, tanulhatja újra a fújást
2/7 anonim válasza:
minden nyelvpiercinges pöszít eleinte,de hamar hozzászoknak,és ugyanúgy beszélnek mint előtte :)
3/7 anonim válasza:
Azért ferde, mert a szádba nagy ez a piercing, kb másfél hét múlva ha mész vissza kontrollra, akkor kicserélik kisebbre, és már pösze sem leszel, esetleg 1 nagyon picit.
4/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta egy peircinges h ilyenkor naponta többször kell mondogatni h "répa retek mogyoró" meg h le fel kell mozgatni a nyelvet, és akkor nem leszel pösze.
5/7 anonim válasza:
A pöszeség el fog múlni, csak még nem szoktad meg a piercinget. És azért van ferdén szúrva mert ha egyenesen lenne, akkor átszúrták vna az eret a nyelvedben, meg azt a kis izét, ami olyan mint egy ín (a nyelved alatt). Amúgy ha majd kicseréled kisebbre a piercinget, csökkennnek ezek a problémák. Meg ugye meg is kell szoknod! :D
6/7 anonim válasza:
Nekem is van első napokba midenki pösze stb:) de semibajod nem lessz ha szalonba csináltattad akkor ugyis kicsrélik kisebre ha pedig ne mott akkor ha begyógyult ugy 1 hónap után cseréld ki kissebre és tökéletes lessz:)
7/7 anonim válasza:
Mindenképp várd meg a 7 napot mielőtt még bármi miatt elkezdesz aggódni. Ha azután is nehezedre esik a normális beszéd, akkor írj megint ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!