Ajánlanátok tartós matt folyékony rúzsokat, amik jó ár-érték arányban vannak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 17:13
1/6 anonim válasza:
A L’Oréal folyékony, matt rúzsai nagyon tartósak, ár-értek arányban szuper termékek.
2/6 anonim válasza:
Uhh, nekem a loreal nagyon nem jött be sajnos, főleg az a chocolade vagy milyen széria :(
Én catrice-t meg k-lips-t (rossmanban található) próbáltam. Nem mondom hogy tökéletesek, kell igazítani egy nagyobb kaja után, de jobban fentmaradtak nekem mint pl az essence rúzsai.
3/6 anonim válasza:
Mac rúzsok. Nem tudom milyen árban mozog, mivel kaptam (6 darabos szett). Nagyon szép élénk színük van, jó kivitelezés, és nagyon nagyon tartós. Nem tudok negatívumot mondani róluk.
4/6 anonim válasza:
Most megnéztem az árukat, hát szép kis összeg (számomra legalábbis). De baromi jók, egyszerűen tényleg tökéletes. Még egy darabig kitartanak, de meggondolom, hogy majd veszek még, szóval nagyon nagyon ajánlom, ha belefér ez az árkategória.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utánanézek mindegyiknek. :)
2022. jan. 21. 22:00
6/6 anonim válasza:
Nekem amik eddig beváltak:
- L'oreal - abból az Infallible vonal (nem ez a macaronos-csokoládés förmedvény) - amúgy a Signature vonal is tetszik, de az Infallible tartósabb... messze ezeknek vannak a legszebb színei, nem ez a "standard", "Microsoft Paint árnyalatok
- Lovely K-Lips
- Rival Loves Me folyékony rúzs (nem a kétvégű, hanem a sima)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!