Mit kell tudni a rook piercingről?
Figyelt kérdés
Most csináltattam egy rook piercinget és ehhez szeretnék tanácsokat tapasztalatokat, mit csináljak mit ne. Van már egy helix piercingem így az alapokat tudom de a helix egy kissé más mint a rook. Szeretném majd lecserélni mind a kettő piercingemet, ezért online keresgéltem. Viszont beleütköztem abba hogy nem tudom mi a méret. Hogyan tudom ezt lemérni úgy hogy nem veszem ki? (Mivel nem tudom, és nem is szeretném). Rooknál érdemes rövidebb szárra cserélnem?2022. jan. 14. 13:54
1/2 anonim válasza:
Rook-ot nagyon nehéz magadnak lemérni, de bő egy évig ne is cseréld ki. Ápold, kezeld octenisepttel rendszeresen.
A legkönnyebb amúgy tolómérővel lemérni, sőt megkérni valakit, hogy mérje meg, vagy ha mást nem, amikor már tényleg szépen meg van gyógyulva, akkor kiveszed és megméred. Amúgy kivenni is macerás, legalábbis én nagyon macerásan cserélem.
Próbálj nem rajta aludni, ne menjen rá kozmetikum, hajfesték, hajlakk, hajhab, és a többi. Ne piszláld, tisztításhoz friss fülpiszkálót ajánlok, illetve hajmosás után öblítsd le alaposan, majd utána kezeld is.
Uszodát, szolit egy hónapig kerüld, utána pedig kezeld le.
Relatív gyorsabban gyógyul (helixhez képest), de még így is hosszú idő kell neki. Rövidebb ékszer nem kell, ahogyan hosszabb sem.
2/2 anonim válasza:
Nálam a gyógyulással nem volt gond, relatív eldugottabb helyen van :) csak vigyázz ne akadjon bele a hajad, ha hosszú. Kicserélni tényleg macerás, a patkónak a végeit rátenni nagyon nehezen tudom, egyszerűen nem fér oda az ujjam :'D de karikával egyszerű, amit csak átteszel a lyukon és annyi, nincs mit rátekerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!