Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez mitől függ a conversenél?

Ez mitől függ a conversenél?

Figyelt kérdés
az van hogy 2 barátnőmnek is van converse meg nekem is. de alul a hátulján van ugye az all star felirat és a csillag alatt nekem van egy bekarikázott r betű.. meg a bokánaál van egy körbe csillag meg felirat nekem az így néz ki: [link] viszont a barátnőimnek sima fekete.. ez mitől függ??
2010. szept. 8. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szia. én hallottam olyat ill olvastam, hogy csak a bekarikázott R betűsek az eredetiek. de olyat is, hogy azt egyszerűen az usa-ban gyártották. sajnos a két lehetőség közül nem tudom melyik az igazi.. :S
2010. szept. 8. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:

én sem értem mi a különbség :S nem hiszem, hogy a gyártási hely lenne...

meg ez az r betűs dolog is nagyon furcsa, mert pl ez a cipő a converse hivatalos amerikai oldalán van, de mégis hiányzik róla: [link]

2010. szept. 10. 21:38
 3/11 A kérdező kommentje:
most hallottam hogy állítólag amin van r betű az eredeti amin nincs azt pedig arról másolták..de az is ugyanugy converse..csak gyártásba más..:)
2010. szept. 10. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted, hogy arról másolták? erre most már kíváncsi vagyok :D
2010. szept. 11. 09:39
 5/11 A kérdező kommentje:
háát hogy azt megcsinálták az r betüsöket utána pedig beütötték a gépbe h mit hogyan és a gép megcsinálta a többit..
2010. szept. 11. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
a te cipőd nem eredeti hanem kinai, amin nincs r betű az az igazi, a másikra csak azért ették rá, mert nem szabad még egy cégnek ugyanolyan márkát és kinézetű árút csinálni, szóval a Nike-t is hamisitják!!!!
2010. szept. 12. 03:16
 7/11 anonim ***** válasza:
bocsi: tették, amugy hol vetted a cipőt????
2010. szept. 12. 03:17
 8/11 A kérdező kommentje:
kaptam cseh országból de converse dobozban meg minden..serintem meg pont hogy az r betüs az eredeti mivel az az r betü a márkavédelmet jelenti szóbal amin NINCS legfeljebb az a hamis!
2010. szept. 12. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:

második vagyok

hahó elolvastátok amit írtam??? megnéztétek a linket? csak mert akkor mostanra végre megérthetnétek, hogy az r betűs és a nélküli is jó!! tényleg azt gondoljátok, hogy a hivatalos converse oldalon hamisítványok vannak? jah biztos lementek a kínai piacra és vettek pár cipőt mondván, hogy jó lesz az oldalra xD

2010. szept. 12. 11:35
 10/11 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló felfogtuk,de már rég nem ezen megy a "vita" azaz nem erről van szó hanem h mit jelent az r betü.
2010. szept. 12. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!