Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barnás szemhez milyen smink megy?

Barnás szemhez milyen smink megy?

Figyelt kérdés
Nekem nem ekte mogyoróbarna a szemem, a belsőív barnás, a külső viszont zöldbe hajlik. (Tudom, bonyolult kép nélkül, de nem szeretik ha lebarnázzák a szemem) Sose tudtam milyen színt használjak, mert a családban én vagyok az egyetlen ilyen szemű. :) Ha tudtok képet mutatni, az még jobb, valami visszafogott sminket szeretnék, egyszerűt. Ja, a hajam barna és hosszú. Köszi a segítséget!
2010. szept. 8. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
A zöld mindenképpen megy a szemedhez szerintem, ugyanis a zöld és a barna gyönyrű együtt (szerintem).De a barna is jó:) Szerintem a türkizes esetleg a rózsaszínes is jó lehet, próbálkozz:)
2010. szept. 8. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen színű a szemem és én is utálom ha lebarnázzák:) illenek hozzá a földszínek(barna, zöld..) az arany és a lila leginkább.. de én pl sokszor használok kéket is és jól áll!:) de rózsaszínt is szoktam pl és az is jó..
2010. szept. 8. 15:06
 3/10 A kérdező kommentje:
azaz igazság, hogy próbáltam sötétzöld szemzeruzával kihúzni, de borzalmasan állt. lehet, hogy azért mert nem vagyok profi, vagy mert nem áll jól. majd kísérletek köszi! ;)
2010. szept. 8. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a szemem, bár a zöld nem annyira erős benne. Azt mondják, a zöld jól áll nekem, de olvastam valahol a lilát, az is bejött.

Visszafogott sminkhez pedig én bézs színű szemhéjpúdert és fekete szempillaspirált használok, ez nem túl szemszínfüggő.

Hol próbáltad meg kihúzni? Mert nekem pl. alul a színes szemceruza pocsékul áll, és a fekete is csak belül mutat jól. Viszont ha fönt kihúzom kicsit vastagabb vonalban szürkével, zölddel vagy lilával, az jól áll, szerintem próbáld ki te is.

2010. szept. 8. 16:36
 5/10 A kérdező kommentje:
rendben köszi, amúgy alul próbáltam :)
2010. szept. 8. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy nézek ki,szem,haj,és tényleg jók a színek amiket írtak.:) Mostanában hétköznaplósra barna cerkával kihúzom a szemem,oly módon h felső szemhéj külső 2/3-a,kifelé szélesedő vonal,alul kivül kb középig vékony vonal és belül végig kihúzom+fekete spirál végig,alul csak a külső széle.Kicsit cicás de nem az a "műmacska".Nekem most ez úgy tetszik.:)
2010. szept. 8. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Sztem is zölddel próbálkozz főleg-nekem is olyasmi barna a szemem, hogy van egy zöldes beütése... nekem a halvány pisztáciazöld jött be, ha vmi egyszerűt szerettem volna :).
2010. szept. 8. 21:15
 8/10 bibi17 válasza:
van neked egy tuti tippem(nekem is ijen szinü a szemem és hajam:D) szóval: alul húzd ki fekete szemcerkával. felül sötét lilát dolgozz el. utána ha megvan belül világosrózsaszínnel dolgozd össze ...nem akarom túlbonyolítani a dolgot.. szal. ha nem vagy olyan gyakorlott sminkelő akkor a tust ajánlom rá. feketét és hosszan húzd ki...picit felfele íveljen a vége. végül szempillaspirál...ez nagyon jól néz ki...hidd el:D;)
2010. szept. 8. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:

a tussal nehezebb dolgozni mint a szemhéjpúderrel..és az hogy a tus jól áll-e a szemformádtól függ! a kihúzásról meg annyit hogy nkm például borzalmas hogyha alul végig ki van húzva akár belül akár kívül.. ez is a szemed formájától függ, nem a színétől, próbáld ki hogy nkd melyik áll jól!

(második voltam)

2010. szept. 9. 13:21
 10/10 bibi17 válasza:
szerintem meg tussal k*va egyszerű bánni. lehet h nem mindenkinek álljól. de a szemhéjpúderhez nem mindenki ért és ha nem dolgoza el rendesen nem lesz szép.ennyi.
2010. szept. 21. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!