Mennyi idő megtanulni sminkelni? Ekkkora béna csak én vagyok?😟🤯
Én országos kézműves versenyekre járok, elmondhatom, hogy van kézügyességem. Na de a smink....egy szép kihúzás nem sikerül, borzalom. Hogy kell csinálni?🤭🥶
Van fent pár videó, de sehogy sem sikerült. Fekete cseruzával akarom kihúzni, de még alul is ahogy csinálom nem a tövében sikerül meghúzni, hanem jóval alatta ami nem szép. Ha közel próbálom nyomni a szememhez, hogy szép legyen, akkor meg szúr. Fogtam egy ecsetet tudjátok aminek ferdén le van csapva a vegé. Egy nő ezzel csinálta a natursminket a lánynak de ahhoz barna színt próbált. Ezzel úgy ahogy sikerült közel megcsinálnom elfogadhatóra, mert ugye puha és mélyen közel tudtam vele dolgozni. Ebből van fekete? És akkor olyan lenne mintha ceruzával csináltam volna. Sajnos fekete színt nem leltem a boltban.
Némely mekiben dolgozó lánynak olyan szépen ki van dolgozva, gondolom nem minden reggel mestersminkes csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!