Honnan lehet kapni/rendelni, kék-fekete goth stílusú gyűrűt?
Figyelt kérdés
Budapesten lakom és január 13.-án lesz a szülinapja a barátnőmnek, így egy ilyen gyűrűvel tervezem meglepni, mert szeretne egyet. Ha gyorsan szállító webhelyet tudtok vagy Budapesti boltot akkor kérlek írjátok le. Amit eddig találtam leghamarabb februárra szállít.2022. jan. 2. 15:06
2/3 Metionin válasza:
Alchemy Goth ékszerek közt is körülnéznék a helyedben. Illetve van valami oldal, amit nekem folyton feldobál a fész, miután megnéztem valami hasonló ékszert. Szóval keress rá ilyenre és tutira 1-2 nap és dobálni fogja neked is, igaz én sosem néztem rá, nem tudom, hogy megbízható-e.
3/3 anonim válasza:
Metalshop.
Tényleg pár nap alatt kiszállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!