Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tudok csinalni a nem...

Mit tudok csinalni a nem hasznalt parfumeimmel?

Figyelt kérdés
Van egy csomó régi olcso parfumom, amit mar evek ota nem hasznalok (bar az illatuk nagyon jo), es ott allnak a szekrenyemben, foglaljak a helyet. Nem akarom oket elso korben kukaba hajitani. Szoval tudtok barmilyen alternativat, amivel megmenthetem oket?
2022. jan. 1. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Wc illatosítónak jó lesz.
2022. jan. 1. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon ingyen elvihetős, hulladékmentő csoportok. Tuti lecsapnának rájuk.
2022. jan. 1. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok, Észak-Pesten még én is átvenném őket :)
2022. jan. 1. 15:23
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
Felrakod valahová ingyen vagy jelképes összegért, pl. marketplace, krémmánia. Utóbbin amúgy sokan keresnek már régebbi, nem gyártott parfümöket is.
2022. jan. 1. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha jó illatuk is van, és magadon is kellemesnek érzed őket, miért nem használod őket?

Ha 30-50 ml-es parfümöket napi rendszerességgel használsz váltva, nem csak a csuklódra, hanem a tested több pontjára, a ruhádra is fújsz belőle jó sokat (én szeretem, ha messziről is érzik rajtam, de azért nem tolakodó mértékben), egy év alatt több üveg is elfogyhat.

Bár, ami lejárt, inkább ne fújod magadra, ugyanis a parfümöknek is van szavatossága.

2022. jan. 1. 23:53
 6/6 Akkorleszarom válasza:
Én is elvinnék párat:D
2022. jan. 3. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!