Gáz, ha a 2 szemem a tusvonal nem szimmetrikus?
Sose sikerül ugyanolyanra a 2, a bal mindig vastagabb, ha vastagítom, akkor a másik vékonyabb, nem ugyanolyan a vége (nem szembetűnő annyira, szerintem csak én látom benne a hibákat:D)
15/L
Gáz.
Nagyjából egyeznie kell, pontosan sose fog, egészen a két szemed sem egyforma. Eleinte rakd ki pontokból!
Gyakorolj délutánonként!!
Én is pont most vagyok a délutáni gyakorlós időszakomban:D
Nekem se sikerül mindig egyformára:S Főleg nem reggel mikor idegeskedek is hogy "csak most sikerüljön"
15/L
szerintem az is jó, ha először szemceruzával megrajzolod a vonalat, halványan...és azt könnyen letudod törölni, ha nem jó...és erre kerüljön a tus...mint ez "vázlat", amit átrajzolsz:)
így szerintem könnyebb, persze gyakorlással egyre ügyesebb leszek:)
am nem gáz...ha nem túl feltűnő, más észre sem veszi:)
szóval nyugi:)
remélem segítettem:)
"gyakorlott" tusozó vagyok amúgy, tök szép vonalat sikerül húzni, ha külön nézem mind a 2 szép :D csak mégsem ugyanolyan. másnak nem tűnik fel, csak nekem :/
amúgy úgy szoktam, hogy cerkával előtte megrajzolom, mert ha nincs alapvonal, akkor bénázok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!