Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrpiercing utáni dagadtság?

Orrpiercing utáni dagadtság?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap reggel szúrták az orrpiercingemet, apró kő, becsavarós fajta. Estére és így éjszakára nagyon bedagadt, úgy is mondhatnám, hogy szinte köré dagadt. Lehet, hogy butaság a kérdés, de ez normális? Le fog lappadni? Nem fáj, csak kicsit piros, egyszerűen daggadt és kicsit beparáztam. Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. szept. 7. 04:12
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi, nem daggadt hanem dagadt
2010. szept. 7. 04:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze 1-2 hétig az be lesz gyulladva, aztán elmúlik. Ne nyúlj hozzá.
2010. szept. 7. 06:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha teheted, minél több vitamint* és antibiotikus ételt* fogyassz. Ezek segítik a szrvezetednek leküzdeni ezt az állapotot.

*google

2010. szept. 7. 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Az oedema, gyulladási reakció "mellékterméke".
2010. szept. 7. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem volt, de ez gondolom egyén függő. Kinek hogy reagál a szervezete... Ha nem múlik el akkor menj vissza a piercingeshez!
2010. szept. 7. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most már egy fokkal szebb "a dolog":) Betadine kenőccsel kenegetem reggel és este, remélem hamar elmúlik a gyulladás. Piercinges barátaim szerint nekik is így volt, mikor csináltatták és kb 2 hét, amíg regenerálódik a szúrás után.
2010. szept. 8. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!