Van valami praktika rá?
Figyelt kérdés
Vettem pár napja egy rúzst az Oriflameből (konkrétan a Metallic Lipstick), és kicsit csalódott vagyok mert kitekertem és kb csak a fele sminket lehet, a többi a tubusban figyel, majd mikor elfogy körömmel kell kikapargatni. Kicsit bosszantó hogy vesz az ember egy 4 grammos rúzst és a felét tudja csak elhasználni mert direkt úgy rakják bele hogy a fele nem kitekerhető. Régen nem volt ez. Egyébként az Avon 3,6 grammos rúzsai jobban kitekerhetők,és nem a tubusban van a fele anyag.
Szerintem lehet direkt csinálják hogy hamarabb elfogyjon? Más rúzsnál még nem tapasztaltam ilyet, ennél nagyon feltűnő volt.
Egyébként maga a rúzs nagyon jó ezért is csalódás hogy használhatatlan kb a fele.
2021. dec. 20. 04:59
3/4 anonim válasza:
ecsettel kiszeded. amugy meg nem kell ilyen gagyi markaknal vasarolni es problema megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!