Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tehetek a szememre sima...

Tehetek a szememre sima csillámot?

Figyelt kérdés
Olyat ami nem testre van hanem csak sima csillám. Lesz tőle bajom? Szilveszterre akarom a szemem és az arcom köré, esetleg a hajamra.
2021. dec. 19. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs kedved szemészeten kikötni, akkor csak olyan csillámot, csillámos szemhéjpúdert használj, amit sminkmárka gyárt, így biztosan tudhatod, hogy használhatod szem közelében, nem okoz irritációt, nem vakulsz meg tőle.

Dekorboltban, 100 forintosban, kínaiban vásárolható csillámot NE kenj a szemedre.

2021. dec. 19. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem belement a szemebe egy db ezüst csillám és hát 2 napig nem tudtam aludni, aztán kijőtt
2021. dec. 19. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A NYX-nek van rengeteg féle csillámpora. Ha eljutsz olyan helyre, ahol árulják (Douglas) vagy tudsz rendelni, akkor ajánlom.
2021. dec. 19. 21:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek ^^

Utolso: Van itt, akkor megyek meglesem!

2021. dec. 20. 01:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, annyi hogy valami alapozót (vagy bármibe amibe beleragad) tegyél fel előtte.

Különben lepereg.

2021. dec. 20. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!