Kinek van elege rajtam kívül a Douglasból?
Figyelt kérdés
Nem forgalmaznak egy csomó ismert és népszerű márkát, amit egy Sephorában simán megtalálnál. Például nars, huda, charlotte tilbury, natasha denona, laura mercier, drunk elephant, paula's choice és napestig sorolhatnám. Mindent külföldről kell megrendelni, ha egyáltalán lehet. Emiatt mintát sem lehet kérni, árnyalatokat lecsekkolni stb. De olyan márkák, amiről még életemben nem hallottam, azok megtalálhatók. És ha bemész, mert vennél valamit olyan bunkók, mintha munkahelyi elvárás lenne. Mintha ők tennének nekem szívességet, mert ott vásárolok.2021. dec. 16. 17:20
1/3 anonim válasza:
Azért nem reális elvárni, hogy minden kapható legyen itt is, ami egy Sephorában. Ez nem csak a Douglas-től függ, nem ennyire egyszerű a dolog. Tényleg jobb lenne, ha több márkát árulnának és remélem, hogy idővel így is lesz.
Én csak párszor vásároltam itt, de velem mindig nagyon kedvesek voltak, szóval azt meg lehet csak pont kifogtad, hogy veled nem.
3/3 A kérdező kommentje:
#1: valahol azt olvastam a douglas miatt nem tud bejönni a sephora Magyarországra. És nem csak kifogtam sajnos, ott tényleg minimum unott fejjel, rosszabb esetben bunkón viselkednek (nyilván lehetnek kivételek, de az már rég rossz, ha kivételekről van szó). Bárhova megyek (clinique, estee lauder, mac, kielhs stb.) sose tapasztalom ezt. A douglasban egyszerűen nem fordítanak arra erőforrást, hogy képezzék az eladókat.
2021. dec. 20. 14:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!