Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak hogy tartósabb...

Hooligirl98 kérdése:

Mit csináljak hogy tartósabb legyen a szemcerkám?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy a nap végére mindig nagyon elkenődik. Mit csináljak hogy tartósabb legyen??
2010. szept. 6. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
vegyél minőséget.
2010. szept. 6. 18:08
 2/7 A kérdező kommentje:
csak minőségit használok de az is mindig elfolyik
2010. szept. 6. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem a maybelline zöld szemceruzája soha nem kenődik el keményebb mondjuk kicsit nehezebb vele dolgozni viszont most van esence tekerős ceruzám tök szar hamar fogy és folyik le rolam egy ora mulva
2010. szept. 6. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem most éppen Miss Sporty szemceruzám van, ezelőtt Essence volt, és mindkettővel meg voltam elégedve, pedig nem túl nagy márkák. Mivel vízvonalra használjuk, és a szem nedvessége közvetlen érinti, ezért előbb-utóbb úgyis elmaszatolódik, elfolyik egy kicsit, ezért én magammal viszem a szemceruzám, és nap közben, ahányszor megyek wc-re, igazítok rajta kicsit, se időben se energiában nem telik szinte semmibe. Illetve ami nálam bevált, kihúzom a szemem, és a szempillák tövénél (azaz a vízvonalad és a szempillák közti rész, egy kicsit nehéz eltalálni) a szemceruzával megegyező színű szemhújpúdert viszek fel vékonyan vékony ecsettel, ez fixálja a szemceruzát, de arra azért vigyázz, hogy a szemedbe ne kerüljön a por, ezért "pötyögtesd" le az ecsetről a felesleget, mielőtt nekiállsz.

21/l

2010. szept. 7. 14:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. szept. 7. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:

A 3. válaszoló vagyok, találtam neked egy jó kis videót, remélem ez is segít.

http://www.youtube.com/watch?v=ZTRWhnjeFUY&feature=channel

Nagyon szeretem Dorka videóit, csak ajánlani tudom, hogy nézd meg a többit is, sokat lehet tanulni belőlük. :)

2010. szept. 11. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:

van olyan szemcerka, amiben szilikon van, így nem kenődik el, mert így megtapad a bőrön, s tök sok színben kapható :P

imádom :D

2012. jan. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!