Mit csináljak hogy tartósabb legyen a szemcerkám?
Nekem most éppen Miss Sporty szemceruzám van, ezelőtt Essence volt, és mindkettővel meg voltam elégedve, pedig nem túl nagy márkák. Mivel vízvonalra használjuk, és a szem nedvessége közvetlen érinti, ezért előbb-utóbb úgyis elmaszatolódik, elfolyik egy kicsit, ezért én magammal viszem a szemceruzám, és nap közben, ahányszor megyek wc-re, igazítok rajta kicsit, se időben se energiában nem telik szinte semmibe. Illetve ami nálam bevált, kihúzom a szemem, és a szempillák tövénél (azaz a vízvonalad és a szempillák közti rész, egy kicsit nehéz eltalálni) a szemceruzával megegyező színű szemhújpúdert viszek fel vékonyan vékony ecsettel, ez fixálja a szemceruzát, de arra azért vigyázz, hogy a szemedbe ne kerüljön a por, ezért "pötyögtesd" le az ecsetről a felesleget, mielőtt nekiállsz.
21/l
A 3. válaszoló vagyok, találtam neked egy jó kis videót, remélem ez is segít.
http://www.youtube.com/watch?v=ZTRWhnjeFUY&feature=channel
Nagyon szeretem Dorka videóit, csak ajánlani tudom, hogy nézd meg a többit is, sokat lehet tanulni belőlük. :)
van olyan szemcerka, amiben szilikon van, így nem kenődik el, mert így megtapad a bőrön, s tök sok színben kapható :P
imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!