Olcsóbb,1-3 ezer Ft-os parfümök mindig rosszak? (Kölni hatás)
Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 18:55
1/7 anonim válasza:
van egy cég aki kifejezetten parfüm koppintással foglalkozik, én csak tőlük veszek parfümöt. 2 ezer forintot meg kapom ugyan azt amit más 15-16 ezer forintért vesz meg... Én nagyon szeretem, és eddig senkinek nem tűnt fel h "nem eredeti" az illat.
2/7 anonim válasza:
- 2 ezer forintért - gépelési hiba
sorry
3/7 A kérdező kommentje:
A lényeget nem írtad le :D (a cég neve :P) Köszi am a gyors választ^^
2008. dec. 13. 19:12
4/7 anonim válasza:
Szerintem a Gabrini-re gondolt az előző. =)
5/7 anonim válasza:
gabrini? utánanézek:P én is szeretrnék valahol olcsó parfümöt venni... akk. majd itt körbenézek
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg az FM-parfümökre gondolt... Hemzseg tőlük a Tesz-vesz és a Vatera, ha nincs ilyen ismerősöd, aki foglalkozik vele, bár csodálnám...(saját tapasztalat!) Honlap is van millió, ahol több információt szerezhetsz róla!
A kérdésre válaszolva pedig: az eredeti parfümök illatsűrűsége 18-20%-os, ez kb. 8-12 órányi illatérzést biztosít. Az olcsó "parfümök" 2-4%-ban tartalmazzák u.ezt, ez max.2 órára ha biztosít illatérzést. A minőségi kölnik kb. 6-8%-os illatsűrűséggel rendelkeznek. De ha beírod a googleba, h "fm parfüm", kiad egy raklap honlapot, amiken erről is olvashatsz!
7/7 anonim válasza:
a chatier és chat dor parfümökre gondoltam.
A lacoste.ot és naomi capmbellt használom (vagyis az utánzatukat)
Az első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!