Nagyon rövid körmökön szerintetek csúnya a lakk, vagy így is lehet szép?
Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 19:13
2/11 A kérdező kommentje:
A nagyon rövid alatt pl. ettől egy kicsivel rövidebbet értek.
2021. dec. 4. 20:57
3/11 anonim válasza:
Dehogy csúnya. Ha szépen van kifestve és nincs lepattogva akkor szép.
4/11 anonim válasza:
Határozottan szép egy igényes rövid köröm. (Nekem csak a rövid tetszik.)
5/11 Metionin válasza:
Nem csúnya az. Csak mintát nem lehet rá rendesen csinálni. Bizonyos színeket én pl. csak akkor kenek körömre ha épp rövidre kellett vágnom, mert hosszún nekem nem tetszik, pl. pirosat.
7/11 anonim válasza:
Mintásan fura. De egy színnel szép
8/11 anonim válasza:
Szerintem szép, de én irtózom a hosszú körmöktől.
9/11 anonim válasza:
Nekem csak a rövid körmök tetszenek, és szerintem szépek, ha lakkozva vannak (- nekem az egyszínű jön be).
/F
10/11 anonim válasza:
Lehet szép de tényleg nem minden minta passzol hozzá.
Én is röviden tartom mert gyengék és könnyen törnek, egyszínű feketére szoktam lakkozni vagy ha nyomdázok is max a gyűrűs ujjra nagy mintát, a többire csak ilyen apró kis motívumokat.
Viszont a klasszikus francia köröm minden hossznál működik szóval azzal nem lőhetsz félre (akár más színekkel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!