Tobbet szeretnek tudni a sminkelesrol, a nullarol kezdem?
19 eves fiatal lany vagyok, aki szeretne jobban beleasni magat magaba a sminkelesbe. Annyi platformon latom a csajszikat gyonyoru sminkekbe, hogy megjott a kedvem nekem is, kicsit mar hulyen is erzem magam, hogy soha nincs semmi az arcomon. Meg ugye nem sminkeltem magam, nagyon a folyamatat sem lattam. De elgondolkoztam a sminkes kepzesen (masodallas) amihez elkellene kezdem legalabb egy minimum ismeretet, inkabb tapasztalatot gyujteni. Valamelyik nap beszabadulok egy drogeriaba, mit ajanlotok? Barmilyen tanacsot elfogadok! Alapozo valasztas, szemoldokformazas, ehhez van is egy kerdesem! :D Ilyen szurkes a szemoldokom, keves helyen kellene csak potolnom, (marmint kiegesziteni) mit ajanlatok? Ceruza, vagy por esetleg? Illetve barna hajhoz, barna szemhez, sotet borhoz, (inkabb ilyen sargas szeru) milyen arnyalatokat ajanlotok? :)
Miben milyen markat ajanlotok stb.
Tenyleg minden info erdekel, aminek ti orultetek volna mielott nekialltatok ennek!:D
Koszonom szepen:))
Ha szép az arcbőröd, felesleges az alapozó. Én 32 éves vagyok, már amikor tini voltam, akkor is ment az alapozózás, és mára a kortársaimnak mindnek tönkrement a bőre. Alapozófüggők lettek, mert sosem szellőzött a bőrük rendesen és csupa akné meg ragya, ha nem takarják el újabb alapozással. Egy ördögi kör. Egy időben én is használtam pár hónapig, hát megnézhettem magam :/
Én nagyon alapozóellenes vagyok, de hátha van, aki megvétóz majd, és tud előnyöket is felhozni.
Egyébként a Rimmel márkáit nagyon szeretem mindenben. Megfizethető, és nekem megfelelő minőségűek.
Alapozókkal jó párszor megjártam már, szóval azzal kapcsolatban nem igazán tudok konkrétat ajánlani, nekem pont az Alverde vált be, amiről soha nem gondoltam volna. Viszont alapozóhoz jó, ha veszel egy sminkszivacsot, szebb eredményt lehet elérni, ha azzal viszed fel.
Szemöldökformázáshoz szerintem a por + gél elég jó. Én Avon és Farmasi termékeket használok, nem drogériásat, de szerintem a többi is ugyanúgy megfelel a célnak.
Az Essence márkát viszont minden máshoz tudom ajánlani. Ár/érték arány szerintem teljesen elfogadható.
Először szerintem próbálj ki nude árnyalatokat, és világosabb színeket, aztán majd úgyis látod mi áll jól és mi tetszik magadon. De ha szereted az erősebb színeket, azzal is kísérletezz bátran.
A drogériás paletták közül vannak kevésbé pigmentáltak, ilyen esetben a szemhéjalapozó csodákra képes (de ha az nincs, akkor egy stiftes korrektor is jó helyette).
Kontúrozáshoz nekem a Misslyn Beach Please púdere vált be.
Rúzsokkal, szájfényekkel nem vagyok jóba, mert rólam lekopik az összes 5 perc alatt, úgyhogy abban nem tudok segíteni ^^"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!