Milyen színű kicsit csillogós köröm mutatna jól fehér szalagavató táncos ruhához és fekete csipkés egybe ruhához is?
Igen, egyszerűbb nude, ezüst/arany, fekete vagy fehér tuti menni fog.
Nem tudom igazából ez alapján milyen stílus, de van pár extra ötletem:
Ez a matt és az arany kontrasztjára épül, ha jól állnak az arany árnyalatok és letisztultabb eleganciát is szereted
Ez is elegáns, de aranyos. Ha pl csak egy szív medálos nyakláncot veszel csak hozzá, szerintem nagyon egyedi is lenne
Ez csillog is, de ugyanakkor elég szolid, nude színű, szóval nem vonja el a figylelmet a ruhákról
Ez az irizáló, tündér szárny szerű is lehet szép, ha mellé ilyen tónusú ékszereket veszel. Ez nem mindenkin lenne tökéletes, de aki ilyen álmodozós típus, annak nagyon ajánlom
Ez nagyon bougie, ha ilyen kicsit extrémebb, luxus cica stílusod van, ez lesz a befutó. Mondjuk ehhez úgy is kell kinézni, különben nem áll össze a kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!