Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színű mäc rúzs dobhatja...

Milyen színű mäc rúzs dobhatja fel az arcomat?

Figyelt kérdés
Hófehér, sápadt bőröm van, közepes árnyalatú kék szemeim és közép barna haj. Őszintén, fogalmam sincs melyik évszaktípusba tartozok.

2021. nov. 29. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak évszaktípus tesztek, tölts ki egy olyat. Amúgy nem mindegy, hogy hideg, vagy meleg árnyalatú a hajad, szemed, bőröd.
2021. nov. 29. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj be egy MAC boltba, és kérd az eladók segítségét.
2021. nov. 30. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mályva?
2021. dec. 2. 00:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy burgundi?
2021. dec. 2. 00:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Burgundi színű rúzsom van, de vele azt vettem észre, mintha sápítana, eddig ahogy figyeltem ez a szín mintha a kreol bőrű embereknek állna jól talán…
2021. dec. 2. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy teljesen tisztában a színtípusoddal (a részletessel, tehát amikor pl. megállapítják,hogy tél-azon belül sötét tél típus) akkor próbálj univerzális árnyalatot választani. Ruby woo- ez pl. olyan árnyalat,ami mindenkinek nagyon jól áll! Hajrá! :)

Amit még tudok ajánlani,az a all fired up árnyalat, ez is szerintem olyasfajta fukszia,ami mindenkit feldob. :)

(A színtípust pl. én személy szerint azért mondom,mert ha az ember időben rájön,akkor célirányosan tud sminket venni,és jól tud csábulni,bűnözni. Nagy sminkmániás vagyok,de nemrég voltam színtanácsadáson,és rájöttem,hogy a sminkjeim fele meleg tónusú. :( Én pedig hideg vagyok.

2021. dec. 19. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló vagyok, azt még hozzá tenném,hogy azért fontos ez egy MAC árkategóriánál, hogy jó befeketetés legyen, mert ez nem egy 1200 Ftos drogériás rúzs, amit váltogathatsz sűrűn. Itt ezek esetében én is óvatosabb voltam, szerencsére olyan árnyalatot választottam, ami nem túl meleg. :)
2021. dec. 19. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!