Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek hogy a szám nagyobb...

Mit tegyek hogy a szám nagyobbnak látszon?

Figyelt kérdés
Mindenkinek az a benyomása rólam, hogy csendes vagyok, mert icipici szám van és ez naon idegesít. Nem tudtok valami jó optikai trükköt erre? Légyszi bunkók kíméljetek!
2010. szept. 4. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

kell egy kis kokó, LSD, vagy a szimpla alkohol is megteszi.

sőt, alkohol már évezredek óta beszédesebb kedvre bírja az embereket!

2010. szept. 4. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem a szád mérete,hanem a viselkedésed miatt van ez a benyomásuk.De írok neked azért egy praktikát:Alapozót vékonyan kenj el az ajkakon.Azután világos színű szájkontúrceruzával húzz vonalat az ajkak körül úgy,hogy a kontúr pontosan az ajkak vonala felett legyen.Azután halvány rúzzsal fesd ki a szád,a rúzs a kontúrt is fedje.Végül a színtelen,vagy a rúzs színével egyező szájfénnyel kend be az ajkakat.Még csalókább lesz a hatás,ha az alsó ajkak közepére halványabb rúzst teszel.
2010. szept. 4. 20:39
 3/9 anonim válasza:
53%

Ez a kérdés most kamu, vagy tényleg ennyire buta vagy???

Nyilván nem optikailag értendő a kis száj, hanem szellemileg, ergó keveset beszélsz.

Még soha nem hallottad azt a kifejezést, hogy "nagy a szája"? Na, te nem ilyen vagy.

2010. szept. 4. 20:39
 4/9 anonim válasza:
70%
plasztikai műtét... pofa betörés..xD :P
2010. szept. 4. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ajakdúsító szájfények a drogériákban :) Nézz körül.. pl Miss sporty, Essence 700-800 Ft kb
2010. szept. 4. 20:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ez nem pont igaz, amit írsz 3.-adik nem vagyok "buta", és a szám se kicsi ilyen értelemben ugyanis rengeteget beszélek, a 4-ediknek mondtam hogy bunkók kíméljenek! A többieknek nagyon köszönöm
2010. szept. 4. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Max Factornak van egy collagénes szájfénye. Drága de hatásos. :)
2010. szept. 5. 09:55
 8/9 anonim ***** válasza:
A tányérszájú négereknek van erre jó módszerük
2010. szept. 5. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Kontúrozd világosszínű szájceruzával, és ahhoz illő szájfénnyel fedd le. Vehetsz drogériákban szájduzzasztó szájfényt, de elég drága, és nem kellemes érzés.
2010. szept. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!