Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Erős, duzzadt, gyulladt aknés...

Paula12 kérdése:

Erős, duzzadt, gyulladt aknés mellkasra milyen alapozót javasoltok? El lehet ezt fedni valamivel?

Figyelt kérdés
A Vichy Dermablend, amit láttam esetleg. Kinek mi vált be? 28/L

2021. nov. 17. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Uhh menj el börgyógyászatra, L'Oreal infelitible esetleg ami full fedésű. Világos a börőd?
2021. nov. 17. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Igen, világos. Az biztos jó? Mennék fotózásra s nem akarok úgy kinézni, mint egy szörny. Évek óta ilyen. A bőrgyógyász csak kúraszerűen ír fel gyógyszert, de most is az a baj, hogy véget ért a kúra, s visszatértek. 1 hete egy sem volt, most vagy 30 piros duzzadt akne van rajtam. Fontos lenne, hogy jó alapozót ajánljatok, amit próbáltatok is, mert nem olcsó egyik sem.
2021. nov. 17. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem opció leretusáltatni, vagy egy magas nyakú ruha?

Ha durva a helyzet, az alapozó nem biztos, hogy eltünteti, kéne mellé primer, korrektor (zöld és bőrszínű), púder, fixáló spray, könnyen rákenődhet a ruhára.

Ez amúgy egész jó, bár nem vettem újra, de jobbat se találtam, bőrtípustól függ, hogy kinek mi válik be, de legalább sokféle szín van belőle [link]

2021. nov. 17. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:

La roche posay cicaplast krémet vegyél és azzal kenegesd az lehet kicsit segít nyugtatni, esetleg meleg borogatás.

Ha nagyon világos a bőröd a L'Oreal infelitible 15-porcelain árnyalat a legvilágosabb abból, én is pár napja vettem újra mert végre találtam hosszu idő után ebben a színben.

Kb 5100ft az ára drogériás alapozók közül nem a legolcsóbb de nekem az aknékat is elfedte az arcomon pigement foltokat. Sajna amíg nem mulik el gáz érzés, tudom milyen mikor problémás a bőröd kitartást :).

2021. nov. 18. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!