Lányok, ti hordtok karórát? Ha igen, milyet?
Nem nagyon hordtam karórát de a párom meglepett eggyel azóta folyamatosan hordom és imádom:
Amiket linkeltél azok hát elég undik. 🤮🤮🤮
Főleg az aranyszínűekkel vigyázz a páromtól tudom hogy ezek nagyon undorítóan fognak kinézni ahogy elkezd lekopni a bevonat és az kb azonnal elkezd.
Hordok, de egy ilyen fitnesz-okosórát, nem tudom minek nevezik.
Nem különösebben tetszenek a karórák, de praktikus hogy "kéznél van a pontos idő", meg a lépésszámlálót, a gps-t és az értesítéseket szeretem benne.
Igen, nagy "órás" vagyok. Itthonra nem veszek fel, utazáshoz sem mindig (desztinációtól függ).
Az első komolyabb darabom egy Cartier Tank Américaine, a nagypapámtól kaptam a 18. születésnapomra még.
A másik, ami különösen kedves számomra, az pedig egy Lady-Datejust. Ez volt az első komolyabb darab, amit magamnak vásároltam, a saját keresemből. Régóta vágytam rá, rengeteget nézegettem, próbálgattam és a mai napig emlékszem arra, mikor kislányként a szüleim óragyűjteményét csodáltam és azt kívántam, hogy egyszer bár nekem is lennének olyan óráim... Szóval ez nekem egy mérföldkő volt, hogy igen, sikerült elérjek egy szintet az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!