Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, ti hordtok karórát?...

Lányok, ti hordtok karórát? Ha igen, milyet?

Figyelt kérdés

Nekem az ilyen órák tetszenek nagyon, akár ezüstben, akár aranyban:

[link]

[link]

2021. nov. 11. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem nagyon hordtam karórát de a párom meglepett eggyel azóta folyamatosan hordom és imádom:

[link]

Amiket linkeltél azok hát elég undik. 🤮🤮🤮

Főleg az aranyszínűekkel vigyázz a páromtól tudom hogy ezek nagyon undorítóan fognak kinézni ahogy elkezd lekopni a bevonat és az kb azonnal elkezd.

2021. nov. 11. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Longines a munkában, sporthoz Casio Baby-G, idehaza semmit.
2021. nov. 11. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy fém szíjas rado van. Ezüst színű, pici aranyozással. Eddig nincs rajta semmi kopás, mondjuk sportoláshoz egy polar órát használok.
2021. nov. 11. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Mindig hordok. Az egyik Festina, a másik Guess, mellette amúgy van több is, azok nem márkásak, csak megtetszettek. Szeretem váltogatni őket, mindig azt veszem fel, ami az aktuális szettemhez megy.
2021. nov. 11. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Hordok, de egy ilyen fitnesz-okosórát, nem tudom minek nevezik.

Nem különösebben tetszenek a karórák, de praktikus hogy "kéznél van a pontos idő", meg a lépésszámlálót, a gps-t és az értesítéseket szeretem benne.

2021. nov. 12. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Igen, nagy "órás" vagyok. Itthonra nem veszek fel, utazáshoz sem mindig (desztinációtól függ).

Az első komolyabb darabom egy Cartier Tank Américaine, a nagypapámtól kaptam a 18. születésnapomra még.

A másik, ami különösen kedves számomra, az pedig egy Lady-Datejust. Ez volt az első komolyabb darab, amit magamnak vásároltam, a saját keresemből. Régóta vágytam rá, rengeteget nézegettem, próbálgattam és a mai napig emlékszem arra, mikor kislányként a szüleim óragyűjteményét csodáltam és azt kívántam, hogy egyszer bár nekem is lennének olyan óráim... Szóval ez nekem egy mérföldkő volt, hogy igen, sikerült elérjek egy szintet az életben.

2021. nov. 12. 11:16
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os ezt jó volt olvasni, gratulálok hozzá :)
2021. nov. 12. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Gratula Floora, orom volt olvasni soraidat, illetve hogy sikeresen elerted azt a bizonyos merfoldkovet.
2021. nov. 12. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!