Milyen jó minőségű, nem tulzóan drága (max. 4500-5000 ft) alapozót ajánlanátok nagyon fehér arcbőrre?
Eddig a L'oreal True Mach alapozójából 0.5.N - Porcelain árnyalata vált be a leginkább. Viszont ezt nagyon ritkán lehet itthon beszerezni, eddig egyszer találtam meg ezt a színt a makeup.hu-n. Nagyobb üzletekben sajnos csak sötétebbekkel találkoztam. Azóta is reménykedek, de azért kelle helyette más alternatíva.
Válaszokat előre köszönöm! :)
uhh hát én is hasonló helyzetben vagyok :D brutálisan fehér vagyok!
Vampír filmbe simán elmennék, hát nekem ami tökéletesen ileszkedett a bőrtónosumhoz és pont ilyen 5000 ft körúl van a L'Oreal infelitible alapozója 15 porcelain árnyalatban de már azt az árnyalatot sehol nem látom mikor dm be megyek vagy rossmanba :( remélem még lesz után pótlás, a vanilia 120 as tűnt még világosnak, de azzal már olyan vagyok mint egy mexikói.
Bourjuis alapozói közt elég nagy a választék mondjuk. Nekem csak azért nem vállt be mert nagyon gyenge a fedése és hidratálós ami az én zsíros börömön nem a legjobb de amugy tökéletesen ileszkedik a bőrszinemhez.
Jaj én is ezt az alapozót keresem, de itthon nem kapni és nem is tudtam, hogy van, véletlenül tudtam meg, mert itthon nem forgalmazzák.
Esetleg szomszédos országok nincsenek közel, Szlovákiában kapni és Ausztriában is, esetleg Németország.
Amúgy én szerintem nem vagyok annyira fehér, de eddig az összes drogériás alapozóból, bb krémből a legvilágosabb is nagyon sötét volt. Eddig az 1N-t használtam télen, nekem tökéletes volt, de most azt vettem észre, hogy mint ha kicsit sötét lenne az is. Esetleg ezt próbáld meg, hogy világosítod, azt mondták vannak ilyen világosító cseppek pár ezerért. Meg világosabb púderrel is lehet egy picit csalni...
Amúgy drágábból is én alig találtam jót, ami tényleg világos lenne. Nagyon jó az a NARS sheer glow, de itthon nem kapni és 13.000 Ft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!