Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ehhez a ruhához milyen szemhéj...

Ehhez a ruhához milyen szemhéjpúder állna jól?

Figyelt kérdés

Fekete csizma+farmer+piros-fehér felső ( de ez olyan, h van egy fehér garbómm ami vékony, és rávettem egy piros rövidújjú vastag puha felsőrészű pólót, aminek olyan félgarbója van ) + fekete kiegészítők ( táska, öv, nyaklánc ) a szememet felül kihúztam feketével, meg alul is.. kell ehhez egyáltalán szemhélypúder ? vagy mit tudnátok ajánlani? :)

Tudom, h nem olyan iszonyúan életre-halálra szóló kérdés, csak gondoltam hátha van valaki, akinek van ideje erre is válaszolni... :)

köszönöm! :)

ja és a hajam sötét barna, de sztem ez nem olyan lényeges :D

2008. dec. 12. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretnél szemhéjpúdert használni ehhez az összeállításhoz,próbáld ki az ezüstös szürkét,szerintem az jól illene hozzá :)
2008. dec. 12. 19:35
 2/8 A kérdező kommentje:
hú, olyanom nincs :D de köszi a tanácsot.. lehet, hogy nem is fogok szemhélypúderezni most... de legközelebb ha olyan helyen járok veszek ezüstöt :D köszönöm! :)
2008. dec. 12. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne szemhéj puderozz.szépen fesd ki a szempillàdat!

Meg a fekete szemceruza elég.

Ha tetötöl talpig mindenedet kihangsulyozod,az nem jo hatàst kelt.

Egy valamit hangsulyozz,8(nàlad olvasottak alapjàn most az öltözék lesz)a smink ezért legyen szolidabb!

2008. dec. 12. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
rendben! megfogadtam a tanácsodat! :) nagyon köszönöm! :)
2008. dec. 12. 20:17
 5/8 anonim válasza:
51%
nem szeretnélek megbántani és ne érts félre! szerintem a ruha összeállítás nagyon jól nézhet ki, de a szemedet ne húzd ki alul és felül együtt hanem inkább csak felül (szemhéjtussal) mert már nem trendi az alul kihízott szem! de te tudod h neked mi áll jól! a szemhéjpúder pedig lehet akármilyen meleg szín de a fekete is jó csak nem Amy Winehous-os feelingben csak "szolidan"! én kozmetikusnak tanulok és magamnak piros felsőhöz ilyen narancsos árnyalatot használok, de úgy h belül (a szemhéjam közepéig) csontszínűvel vagy fehérrel és a folytatásban pedig narancsos árnyalatot! próbáld ki! ja az ezüstös megoldás is tök jó de akkor még vmi kiegészítőd is legyen ezüst! hidd el be fog válni! XD
2008. dec. 12. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi:D végül fekete szemhélytussal húztam ki a szemem felül és szemceruzával alul :D de köszi a válasz! :)
2008. dec. 13. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

annyiszor leírták, de most leírom én is mégegyszer hogy a szemhéJ az pontos j...

egyébként szerintem is feketével sminkelj, és csak felül húzd ki a szemed plusz szempillaspirál

2008. dec. 13. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:
jaj, tudom, fent úgy írtam, nem tudom miért írtam most rosszul:D köszi a választ! :)
2008. dec. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!