Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik márkákat ajánljátok?...

Melyik márkákat ajánljátok? Sminkes sulihoz alapanyag beszerzéséhez tudnátok öteleteket adni?

Figyelt kérdés
A suli nem kötötte ki,hogy milyen márkákkal kell dolgoznunk. Mindent magunknak kell megvennünk,és annyi féle fajta van minden termékből,hogy 20 perc keresgélés után elvesztem. Érdemes lenne beszereznem mindent a rossmanban/dm-ben? Vagy netről rendelni? Közép kategóriára gondoltam,olyan dolgokat akarok venni,amik a suli utánra is jók,inkább költök most rá többet,mint hogy feleslegesen gagyi dolgokat vegyek aztán a kukában landoljanak. Szemhéjpúder paletták,ecset készlet,rúzsok,alapozók,primerek...Nektek melyik márkák váltak be? Ne poroljanak,kenődjenek stb.
2021. nov. 5. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha profi sminkes akarsz lenni, akkor a rossmann/dm-ben nem fogsz normális dolgokat kapni, én elvárnám egy sminkestől, hogy minimum a MAC árkategóriájában és minőségében legyenek a sminkek és az eszközök is (pl ecset). Ha csak magadat akarod sminkelni és nem akarsz drágább dolgokat venni, akkor is megéri befektetni minőségibb ecsetekbe meg egy jobb alapozóba, a dm/rossmannos márkák egyes termékeinek meg jól utána kell olvasni, hogy melyik az, ami felveszi a versenyt drágább termékekkel. A NYX amúgy egész jó termékeket gyárt (a soft matte lip creamjei pl viszonylag tartósak és szép színekben vannak), annyira nem is drága, de azok közt is vannak vacak dolgok.
2021. nov. 5. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Esetbol ami jó lehet az a zoeva, real techniques, sigma(utóbbi kettőt pl iherb-en is be tudod szerezni, iherb-es csoportban van sok hasznos infó, hogy lehet ingyenesre kihozni a szállítást, kuponok).

Ezeket jobban megéri onnan rendelni.

Drogériából akkor már inkább douglasból vagy Müllerből válassz. Esetleg inglott vagy mac.

Esetleg beautybayen is körbenézhetsz(van ott anastasia beverlyhills és csomó más marka is).

2021. nov. 5. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:
A NYXet pont néztem. Kremmanian olvastam velemenyeket is,aranylag jókat írtak. Nem rossmanos/dm-es termékekre gondoltam,hanem ott is van pl maybelline vagy rimmel,ezek azért egész jó márkák nem?
2021. nov. 5. 22:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Uu,na szuper..látjátok erről a markarol meg nem is hallottam /anastasia beverlyhills/

Ilyet írjatok még légyszi, utanuk nézek

2021. nov. 5. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Még néhány példa: hourglass, nars, kat von D, too faced, benefit, elf, huda beauty, isadora, jacklin hill, jeffrey star, milani, pupa, lancome, estee lauder, nabla, paul moise, smashbox, tarte, urban decay, ISL, artdeco, bobbi brown, IT cosmetics, .

Hírességek sminkjeiből ki lehet próbálni akár a fentyt vagy a kyle cosmeticst.

Amúgy ami még fontos, hogy nincs olyan, hogy egy márka cakk-pakk jó. Mindegyiknek vannak jobb és rosszabb termékei.

A legtöbb termékről YouTubeon is láthatsz videót és véleményeket. Ott is nézz körbe, mikor kivalasztod a termekeidet.

Plusz szerintem inkább palettákat vegyél. Felesleges a mono termékekkel bajlódni, csak a helyet fogják foglalni.

2021. nov. 6. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a Maybelline és a Rimmel nem tartoznak a jobb márkák közé, főleg akkor nem, ha sminkesnek készülsz. Az előző nagyon jókat ajánlott, amikkel nekem is jó tapasztalataim voltak, az a MAC, Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills, Charlotte Tilbury, Guerlain, Fenty Beauty, IT Cosmetics. Nézz körbe a márkák saját oldalán, vagy cultbeauty -n, beautybay -en, mindkettő szállít Magyarországra. MAC -et, Guerlain termékeket és IT Cosmetics -et pedig itthon is tudsz vásárolni.
2021. nov. 6. 14:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Hú! Szuperek vagytok,köszönöm ezt a sok segítséget. Már nem érzem magam annyira elveszve
2021. nov. 6. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!