Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 16 évesen kitetováltathatom a...

16 évesen kitetováltathatom a szemöldököm ?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Jogilag szerintem igen, de szerintem jobban jársz vele ha vársz egy pár évet még, mert lehet megerősödik.
2021. nov. 3. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Egyik hölgy ismerősömnek volt ilyen, ott kérték a szülői engedélyt. Persze az profi volt és szép munkája van.

Tudok egy másikról is, na ő már lehet nem kér semmi ilyesmit. Ott az volt, hogy alapból csúnyán csinálta meg, nem is volt szimmetrikus, a hölgy valami fertőzést is elkapott, szóval be is dagadt az egész, a tintát kilökte a bőre, szóval nagyon meg is fakult az alapból csúnya tetoválás, de el is kell távolítani már, szóval bőven többe van mint ha rendeshez ment volna és plusz a bosszúság is ott van vele.

Csak ugye az eltávolítás után meg talán szemöldöke se lesz, na utána csinálhatja megint.

2021. nov. 3. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valamire való tetováló nem csinál ilyet egy 16 évesen .
2021. nov. 3. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen szülői engedéllyel megcsinálják. Rendes tetoválással vagy smink tetoválással szeretnéd?
2021. nov. 3. 22:30
 5/8 anonim válasza:
74%
16 évesen mi baja a valósi szemöldöködnek?
2021. nov. 6. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tetoválóként azt ajánlom várj még vele. Tetoválást megcsináltatni sokkal egyszerűbb és olcsóbb mint utána kijavítani vagy eltüntetni. És arcon nem lehet hiba, mert állandóan mindenki látja, nagyban befolyásolja az arckifejezést is.

Igen, tudom sokaknak van pihe, alig látszó szemöldöke, és csak nyűg állandóan járni kozmetikushoz festetni, minden nap felrajzolni...

Ugyanakkor nőként tudom, hogy 16 és 25 éves korom között mennyit tanultam a smikelésről, hány különböző formát, színt próbáltam ki, mire nagyjából kitapasztaltam mi az ami leginkább ideális az arcomhoz, a preferált hajszínemhez (ami nem az eredeti).

Szóval ja, tetováltass, de szerintem várj még vele leginkább 5-6 évet.

Több pénzed is lesz rá, és több tapasztalatod, jobb rálátásod arra hogy mit szeretnél, és utazni sem probléma miatta.

2021. nov. 6. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval.

21 éves leszek lassan, mostanra szántam el magam, hogy tetováltassam a szemöldököm, pedig 15 éves korom óta sminkelem, mivel sok, de nagyon világos színű az eredeti.

Volt ezalatt a 6 év alatt mindenféle forma, szín, stílus, insta szemöldöktől a természetesre sminkeltig. Meg persze volt botrány vastagon festett rondaság is, amit akkod szépnek találtam, most meg undodítónak 😅😅

Végül rájöttem, hogy a szögletesebb, hangsúlyosabb formájú szemöldök áll jól, az ívessel nagyon jellegtelen az arcom. Tehát ilyesmit fogok kérni a sminktetoválómtól is.

2021. nov. 7. 00:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Hogy sminkelted természetesre?😆
2021. nov. 12. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!