Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit ajánlanátok egy 13 évesnek?

Mit ajánlanátok egy 13 évesnek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nemsoká sulidiszkó. Még sosem volt rajtam smink, szeretnék egy nagyon szolidat a diszkóra :) Van egy fekete és egy lila szemceruzám, kék- és zöld szemhélyceruza( vagy nemtudom mi xD), barna és fekete spirál egy rúzs és 5 szájfény :)- ezeket mindd anyutól örököltem :D Szóval milyen sminket csinálhatnék ? Gondoltam hogy feketével kihúzom a szemem, de azt hallottam hogy kicsinyíti a szemet az enyém meg már ígyis elég kicsi :S esetleg ha csak a szemem közepéig húzom ki :) És a szemem színét (szürkés kék(szerintem szép)) mivel tudnám kiemelni finoman ? :)
2010. szept. 3. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
még jobb lenne, ha felraknál pl. a noob.hu-ra egy képet magadról
2010. szept. 3. 18:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem szeretnék képet felrakni :S
2010. szept. 3. 18:43
 3/11 anonim ***** válasza:

akkro igy tényleg nme nagyun tudjuk..

amúgy nem hinném, hogy a szemceruza kcisinyíti a szemet.. én nekem nagy szemem van, és használok szemceruzát.... és még jobban kiemeli.. (feketét használok)

2010. szept. 3. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
egy 13 éves még ne fesse magát...minek???
2010. szept. 3. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
lehet vele kicsinyíteni is és nagyítani is. :)
2010. szept. 3. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Mégis miért lenne belőle k*rva??? Azért, mert egy iskolai bulira kifesti magát? ehh-.-"

Nah szerintem: nekem is kicsi a szemem, de én is feketére húzom ki. Annyira nagyon nem kicsinyíti, hidd el:)

Tehát szerintem fekete szemceruza + fekete spirál.

Az minden ruhához megy.

+ valami sima színtelen szájfény.

2010. szept. 3. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

jaj én 1x voltam suli diszkóba mert muszályvolt (mi osztályunk pakolászott ott) direkt felvettem tiltakozáskép surranómat meg fekete nadrágot és AC/DC polómat:D

Amugy ne menny discobe oda leginkább ribancok meg felzselézet haju rozsaszin polós homik járnak ,jameg vanpár "sukárgyerek"is

2010. szept. 3. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

Hát szerintem sulidiszkóra fölösleges kimázolni magadat!

Hidd el én is ezt csináltam pedig még akkor nem is voltam 13 éves amikor nekem volt az első ilyen sulidiszkóm!De hidd el kicsit sem hasonlít egy igazi diszkóhoz vagy bármilyen bulihoz szóval nem éri meg!!!Csak hazamégy és fogod szidni még a szomszéd macskáját is ha nem jön le az erős sminked szóval nem kell oda semmi!Inkább ruhára figyelj oda!!

2010. szept. 3. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem 13 évesen valami egyszerűvel kezdj kihúzod a szemedet feketével -hülyeség kicsinyíti de ezt ellensúlyozhatod csillámporral ha van olyanod -a fekete kellően kiemeli a kék szemed- egy kis szájfény és igényesen megcsinálod a hajad szerintem egy 13 évesnek bőven elég^^
2010. szept. 3. 19:39
 10/11 A kérdező kommentje:
:) a ruhámat már kiválaszottam! Viszont még az izzadástól félek nagyon :S lehet pont amiatt nem fogok sminkelni sem...
2010. szept. 3. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!