Szerintetek az orr oldalában jól néz ki a patkó piercing?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 21:43
1/7 anonim válasza:
Én használtam azt.:)
Neked kell tetszenie :)
2/7 anonim válasza:
Nézhet ki jól, de nem mindegy, hogy ki viseli és milyen patkó (mik vannak a végein, milyen ívátmérő, milyen szárvastagság, és mellé milyen a stílus és az arcfelépítés).
3/7 anonim válasza:
Talán a legjobb, csak legyen minél nagyobb.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon vagány, ha illik a stílusodhoz - na meg méretben is megfelelő -, akkor nagyon jól tud kinézni.
Viszont szerintem mivel kicsit extrább, feltűnőbb, ezért akkor néz ki a legjobban, ha más piercinged nincs az arcodon, mert különbem hamar túlzsúfolt lesz a hatás. :)
7/7 anonim válasza:
Nekem olyan furcsa hatása van, bár lehet azért, mert magamon nem tudom elképzelni a pisze orrommal. Én a karikát vagy a pöttyöt szeretem, ha meg patkó, akkor septum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!