SOS. Vállalnak fülbelövést az Europarkban a Bijou Brigitte-ben?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyibe kerül?
Bizsu fülbevalót tesznek a füledbe, vagy lehet igényleni ezüstöt vagy orvosi fémeset is?
Köszönöm
2010. szept. 3. 12:58
1/7 anonim válasza:
Én még egyik Bijou Brigitte-ben sem láttam, hogy lenne fülbelövés.Az Europarkosban meg sokszor voltam, mert itt lakom nem messze tőle, de szerintem nincs ilyen. Ez csak egy sima ékszerbolt.
2/7 anonim válasza:
Dehogyis, miért lenne?
Ez csak egy ékszerüzlet!
15/L
3/7 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm mondta, hogy nekik vidéken vállalnak ebben az üzletben fülbelövést. Sőt úgy, hogyha vesz egy fülbevalót ingyen belövik neki ott.
Akkor lehet csak kamu:((
Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 3. 17:08
4/7 anonim válasza:
Én 3 éve a Bijou Brigitte-ben lövettem a második lyukat a fülembe!:O Orvosi fémmel,nem gagyival. Megszűnt volna?
5/7 anonim válasza:
tuti megszünt, én még sehol se láttam ilyet... :O
6/7 anonim válasza:
Én egy hete kérdeztem meg és lehet igaz én az Aréna plázában voltam ..azt mondta a csajszi hogy 1200 Ft.azt hiszem
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, már azóta megcsináltattam az Európarkban:)
2010. szept. 19. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!