Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel húzzátok ki a szemeteket...

Mivel húzzátok ki a szemeteket alul? Nem rossz, hogy mindig elfolyik?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Fekete szemceruza, sosem folyik el.
2010. szept. 2. 22:13
 2/7 anonim válasza:
Én semmivel, nekem nem szabad.
2010. szept. 2. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Fekete szemceruzával. Egyébként ha a szem kihúzás előtt fültisztítóra kenek egy kis testápolót, vagy bevizezem és utána húzom ki a szemem, így nem folyik el.
2010. szept. 2. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
szemceruzával, és nem folyik el...
2010. szept. 2. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Fekete szemceruzával, de nekem sem szokott elfolyni, max a nagy melegben a nap végére kicsikét elmaszatolódik.
2010. szept. 3. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:

nem szeretem a ceruzát. Túl krémes, folyós, ami meg keményebb, nem fog a börre. Én tussal vagy fekete szemhéjpúerrel húzom ki. Aztán attól függöen, hogy milyen hosszú idöre kell, hogy kitartson, rakok rá sminkfixálót. 9 éve ezzel foglalkozom (persze hobbinak indult).

22/L

2010. szept. 3. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Szemceruzával és általában nem folyik el, de ha angyon fontos, hogy ne follyon, akkor púderrel rögzítem.

Meg szoktam szemhélypúdert is használni, világos barnát, ha csak a szememet akarom nagyítani, ez kicsit természetesebb hatást kelt, és nem folyik el, legfeljebb eltűnik (lepereg) nap végére, de nem maszatolódik. Vagy ha olyan extrább sminket készítek, erősebbet, akkor előbb szemceruza és utána szemhélypúder és akkor a szemhélypúder rögzíti a szemceruzát.

2010. szept. 4. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!