Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek, melyik a legjobb...

Szerintetek, melyik a legjobb szempillaspirál? Mármint tapasztalatok alapján?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy tényleg melyiktől lesz tényleg hosszú és dús a szempillád?
2010. szept. 2. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
hát én miss sporty-t használok már sokat kipróbáltam azt az XXL meg mittom én desztem miss sporty a nyerő
2010. szept. 2. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
jah és olcsó is
2010. szept. 2. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Én szempillaspirállá nem sajnálom a pénzt, mert az nagyon sokat dob a sminken.

Nekem Maybelline Falsies volum express van (ilyen rózsaszín a külseje :D) és nagyon szeretem. Durva szempillákat csinál! :D

2010. szept. 2. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
maybelline falsies (lilás csomagolásban), olyan 1900Ftért :) imádom
2010. szept. 2. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is csak drágábbat veszek! kb 2000-3000 ft-ig. Kontaktlencsés vagyok, így nem foglalkozok olcsóbbakkal, mert már jártam velük rosszul. :S

Most ezek a befutók nálam:

- Maybelline the colossal volume express

[link]

- Max factor false lash effect

[link]

2010. szept. 2. 21:37
 6/9 anonim válasza:
max factor 2000 calorie
2010. szept. 2. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem loreal van, de tök mind1, ha jól tudod felkenni, mindegyikkel lehetnek óriási dús pilláid :)

15/L

2010. szept. 3. 17:06
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi:D igen most szerettem, volna beújítani egy új szempillaspirállal és igen én sem sajnálom rá mert én is kontaktlencsés vagyok és nekem is voltak már elég rossz eseteim köszi a válaszokat:D mert ugye kíváncsi voltam melyik a legjobb
2010. szept. 3. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
A szempillád vagy hosszú és dús alapból, vagy nem, ezen spirállal nemigazán tudsz segíteni, se nem nő meg tőle, se nem lesz sűrűbb. Én sima miss sportit xxl-t használok, mert ez éri meg a legjobban. Azok válltak be leginkább, amiknek hosszabb és sűrűbb szőrű spiráljaik vannak, mert ez szépen elválasztja a szempillákat és nem ragadnak össze, meg nem kenődnek csomók meg darabkák a szempillámra tőle.
2010. szept. 4. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!