Mennyibe kerül egy Labello? Használt neked?
Hú, most hirtelen árat nem tudok mondani, mert régen vettem (és elég gyakran nő az áruk), de nekem beváltak. Főleg a Hydro Care az, ami nekem segít, az egy kicsit drágább, mint a sima vagy a gyümölcsösek, de nagyon elégedett vagyok vele. Olyan "selymes", és olyankor is segít, ha nagyon-nagyon-nagyon cserepes a szád-ami nálam elég gyakori, főleg télen. Egy nap alatt elmulasztotta a cserepességet és a szárazságot (mondjuk akkor félóránként kentem mondjuk)... ja, és az ajkam alatti területre kenve is bevált, sokkal simább lett tőle a bőröm.
A Pearl&Shine-osnak meg egyszerűen nagyon szép a színe az ajkamon, néha szájfény helyett használom :).
Attól függ, milyet szeretnél: 350-700 Ft között mozog.
Csak télen és szeles időben használom, s egész jó. Mondjuk nálam csak a Labello Med, classic vagy man jön be. (Ezek nem ízesítettek és színtelenek)
Nem.
csak Bebét használok, ezerszer jobb és olcsóbb is.
a Labelló szabályosan kiszárította a számat és másoktól is ezt hallom.
én is nagyon szeretem a kamillás labellot. az kicsit drágább, mint a többi, de nekem bejött nagyon:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!