Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rossz parfümöket veszek?

Rossz parfümöket veszek?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Avonos parfümöket szoktam rendelni. Nagyon jó illatúak viszont az a baj, hogy befújom vele magam és alig érződik.

Talán nem minőségi parfüm és azért?

Másokon olyan jól érződik. Például tegnap is a boltban elment mellettem egy nő és annyira érződött a finom parfüm illata. Vagy amikor megyek valaki mögött akkor is annyira érződik.

Nem azt akarom elérni, hogy annyira érződjön, hogy elkezdjenek mellettem köhögni mert kaparja a torkukat. Csak azért mégis érződjön ha elmegyek valaki mellett, mint ahogy másokon is érződik.

2021. okt. 21. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Lehet azon a nőn nem Avonos parfüm volt.

Tényleg az a baj, hogy nem minőségi, azért van ez.Viszont drágán is lehet rossz parfümöt venni, ezt se felejtsd el.Az ár sem mindig garancia.

2021. okt. 21. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az Avonos parfümök olcsóbb kategóriások és bár vannak finom illatúak, a többség nem túl tartós. De az is közrejátszik, hogy a saját parfümödet egy idő után megszokod és utána kevésbé érzed. Ettől még lehet a melletted álló fogja.

Próbálkozz más parfümmel, ha te is valami intenzívebbet és tartósabbat szeretnél. Az ár nem minden, de párezer Ft-ért nem szabad sokra számítani (kivétel persze mindig van).

2021. okt. 21. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Eau de parfum, vagy toilette? Mert utóbbi tényleg gyengébb.
2021. okt. 21. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az Avon soha nem jött be pont emiatt.

Pénzkidobás olyan parfümöket gyűjteni, amiket mindössze pár óráig érzel magadon, azt is csak extra haloványan. Ezeket kár megvenni, mert nem érnek semmit.

Egy jó minőségű, tartós parfüm pedig jó befektetés, mert sokkal tovább érződik, erősebb, így hosszabb ideig elég.

Nem kell feltétlenül luxus illatban gondolkodni, mert olcsóbbak között is van pár kiemelkedő, pl. az Aquolina Pink Sugar, - na, az tényleg lerobbanthatatlan.

Az Ariana Grande és Britney Spears illatokat is ajánlom. Először én is abban a hitben voltam, hogy biztos bugyuta, túlárazott celeblöttyök, de hatalmasat csalódtam pozitív értelemben. Ezek főleg édes illatok, ugyanakkor kifejezetten szexi kisugárzást nyújtanak.

2021. okt. 21. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Az Avon nem egy minőségi márka. Próbálj meg egy jobb parfümöt beszerezni, pl. menj be egy Müllerbe vagy Douglas -ba, biztosan találni fogsz valamit, ami tetszik.
2021. okt. 21. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

"Pénzkidobás olyan parfümöket gyűjteni, amiket mindössze pár óráig érzel magadon, azt is csak extra haloványan."

Attol fugg, hogy mennyibe kerul. Tegyuk fel, egy 2000 forintos Avon-t 3 oraig erzel, egy 20000 forintos Pradat meg 5-ig. Mi lenne, ha az Avon-bol kitoltenel ilyen kicsi porlasztos 5-10 ml-es flakonba egy adagot, es 3 orankent ujrafujnad magad?

Mas: attol, hogy te nem erzed, a korulotted levo emberek meg erezni fogjak, es ha tul eros, az megint nagyon ciki.

2021. okt. 21. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Avon Attractiont órákig lehet érezni.
2021. okt. 29. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:

5-össel egyetértek, az Avon nem minőségi márka. Az sem mindegy, hogy mit használsz, mert a parfüm a parfüm, nem az edt, edp és társai.

Amúgy megfelelő válaszokat kaptál, miért emelted ki a kérdést?

2023. jún. 26. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Szóval most jólértem. Meg vagyunk lepődve, hogy egy 3000 Forintos Avon parfüm nem olyan tartós, mint bármelyik nagy divatmárka 30-40-50 ezres parfümje? Hűű ezt nem gondoltam volna :o

A minőségi(bb) parfümért sajnos zsebbe kell nyúlni, ez a szomorú helyzet. És akkor még nem a több százezres kategóriáról beszélünk, csak a mindenki által ismert designer márkák parfümjeiről. (Gucci, Armani, Burberry, Dolce Gabbana, Prada, Chanel, Saint Laurent, Givenchy, meg a többi)

2023. szept. 13. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!