Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Annyi ideig bírja az s-he...

Annyi ideig bírja az s-he körömlakk?

Figyelt kérdés
úgy olvastam, jobb, mint az ember hinné, és 3-4 napig is tart. tapasztalatok?
2010. szept. 2. 18:13
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi, nem annyi, hanem mennyi!
2010. szept. 2. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem csillámos van, és az simán bírja 3-4 napig, sőt még tovább is, mert nem pattog a csillámok miatt, hanem csak a teteje kopik egy kicsit, de az is alig látszik. a simáról nem tudok véleményt mondani, de a csillámosok tényleg nagyon jók :)
2010. szept. 2. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem csak 1 ilyen lakkom van, egy lila csillámos.

Nekem simán bír 1 hetet is.

Bár felkenéstől is függ szerintem. Én úgy szoktam, hogy színtelen, szín, színtelen.:)

2010. szept. 2. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem a kezemen kb 1,5hétig bírta, a lábamon már vagy egy hónapja fenn van, és még csak annyi hogy a "lenövés" látszik:D

2010. szept. 3. 13:50
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi!

és hány réteget bír el?

2010. szept. 3. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem jó sokáig bírja, 5 napig tuti. 2 réteget szoktam kenni. Szerintem nagyon megéri, nagyon jó minőségű, még jobb, mint drágább társaik (pl astor és loreal nekem kevésbbé vált be).

Ami még nagyon jó, az a sima aluljárós jolly france (nem biztos, hogy így írják, most olyan pont nincs itthon). Az is hihetetlenül tartós, jól fed, nem csíkoz és sok színben van. Plusz azt már körmösnél is láttam...

2010. szept. 4. 00:36
 7/7 anonim válasza:
nekem van a világos rózsaszínből,világos,kékből,pirosból,sötét lilából,de eddig mind a 4 2 nap alatt lepattogott.=( pedig nagyon szép hatást kelt és nagyon jók a színárnyalatok, plusz nem tudok másik olyan márkát,ami ilyen nagy világos színkészlettel rendelkezik.
2011. jan. 8. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!