Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell úgy sminkelni a...

Hogyan kell úgy sminkelni a lekonyuló szemeket, hogyha egész nap maszkban vagyok, ne nézzek ki arab menekültként?

Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 18:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Ne legyen túl sötét, ápolt hatást keltsen, és mégis hangsúlyosat.
2021. okt. 18. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Miért vagy egész nap maszkban?
2021. okt. 18. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
mintha nem maszkban lennél, és húzd le azt a szart legalább az orrodig, ha pszichopata hisztérika a főnököd, onnan gyorsan visszaigazítod, ha közelít. akkor nem tereli fel a párád a szemedre és nem folyik el.
2021. okt. 18. 19:53
 4/8 A kérdező kommentje:
iskolában kötelező már.. legalábbis a mienkben
2021. okt. 18. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

hol? erről semmi hírt nem hallottam még.

egyedül egészségügyi helyeken tudom hogy ott még kell

2021. okt. 18. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

2-es te valami barlangban élsz?

Mert már lassan 3 éve covid g*ci van, és valaki mindig hordja, meg valahol elő irják.

Amugy meg miaz hogy lekunyolú? Rejtett szemhéjra gondolsz?

Azt nagyon nehéz sminkelni, menyire rejtett? Amugy meg az arabok szépek :D, szempilla spirál, fehér szemceruza vízvonalra nyitotattá teszi a tekintetet, vannak halvány szemhéjpúderek amelyik tetszik használd azt. Szemöldököd szedd formára.

2021. okt. 19. 03:21
 7/8 anonim válasza:
46%

Kedves kérdező,

Miért pont arab menekült?! :)

Egy rèszt tanulj meg sminkelni :)

Másrészt bandzsal-kancsal szemeken a smink se segít.

Menekültből 10000 fajta van nem csak arab :)

Végezetül az ilyen rosszindulatú fika remélem a híd alà kerül végezetűl

2021. okt. 27. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es egyet értek én is negyed részt közel keleti vagyok apai ágról, és nekem mindenki dicséri milyen szép szemeim vannak, és a sötét sminkek is nagyon jól állnak.

"Bandzsal kancsal" 🤣🤣🤣🤣 igazad van, bizonyára ő az aki rasszista "tiszta vérű magyar" mikor eleve a török 100 évig uralkodott a magyaron és nem erőszakoltak magyar nőket, oroszok is, de ne agódj az ilyenek azok akik meglátnak egy helyesebb közel keleti palit és már azt se tudják hol vannak.

2021. okt. 27. 23:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!