Hogy lehet eltüntetni a szem körül azokat a ráncszerüségeket? 16/L
Ezt én is szeretném tudni
Nekem is van egy pár...:S:/
18L
Több alvás, kevesebb cigaretta, kevesebb ital, kevesebb bulizás, kevesebb smink.
Eltűnni nem fognak, de ezek hatására rohamosan mélyülnek. Most még alig látszik, de ha így folytatod, visszasírod amikor még csak ennyi volt, nem félcentis árkok, amiben megül az alapozó.
Hát én szinte alig sminkelem magam(néha egy kis szemceruza,szempillapsirál, alapozót életemben nem használtam még de nem is hiányzik!), nem bulizok, sokat alszok, eszek mindig gyümölcsöt normálisan, zöldséget, ritkán eszek gyorséttermi kaját, nem dohányzok, nem alkoholizálok...És még is vannak!
Akkor lehet genetika? Mindenesetre igyál sok vizet(szénsavmentes ásványvizet,vagy forrásvíz)! A víz hidratálja a bőrt, és nagyon szép leszel tőle!Egy nap megkéne inni 2L-t.Bár én nem szoktam ennyit, jóval kevesebbet de az is szépítette a bőrömet...
utolsó nem képen hanem élőbe gondoltam
és am mit lehetne rárakni hogy ne hátszódjon mert az alapozót ahogy elkenem rajta csak mégnagyobb lesz
l, látszódjon
bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!