Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Montale parfumot Miskolcon...

Fancsi96 kérdése:

Montale parfumot Miskolcon hol tudok venni/ megszagolni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Notino.

Ha van minta,rendelsz. En a rozsason gondolkodom.

2021. okt. 1. 23:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a Notino-t nem ajánlom. Olcsóbb illatokkal nincs gond (azokat nem éri meg felvizezni vagy hamisítani), de magasabb árkategóriájú illatokra bőven van panasz, hogy nulla a tartóssága, olyan, mintha lejárt volna, szivárog az üveg. …A mai napig rejtély övezi, de minden negatív visszajelzése ugyanazt írják válaszként. 🧐 Pláne, hogy a Montale az egyik leggyakrabban hamisított parfüm márka.

Az országban egyedül a budapesti Neroli parfümériában kapható, de lehet tőlük mintákat rendelni. Én is így választottam ki a jelenlegi kedvenc illatomat. Berendeltem pár kis mintát, amiről a jegyek és ajánlások alapján úgy éreztem, hogy tetszenének, és azt rendeltem meg nagyban, amelyik a legjobban illett hozzám (Sensual Instinct).

2021. okt. 2. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!