Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez sok egy 14...

Szerintetek ez sok egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ilyet szeretnék,szerintetek sok?Mert már idegesít,hogy így reszelem meg úgy reszelem nem áll sehogy se,ráadásul tegnap este mérgembe lerágtam de majd kb. két hét múlva megyek addigra megnő ennyire nem?:SÉs előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

2010. szept. 1. 12:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez teljesen jó, sőt ha nem közelről nézi az ember, akkor sztem nem is feltűnő, hogy mű. Nekem is ilyen idős koromban volt kb. műkörmöm (én rágtam... erről nem sikerült a műköröm levétele után sem 100%-ban leszoknom, de legalább most már nem rágom tövig, szval ez is haladás), és nem vette észre senki, mert nem volt hosszú, és természetes formája volt. Ja, és nekem is sima, áttetsző lakkal volt átfestve.
2010. szept. 1. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez teljesen rendben van, szép! Ezt én mondom, aki műköröm-ellenes:P

L/19

2010. szept. 1. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem sok. és amúgy nagyon szép:)
2010. szept. 1. 13:55
 14/16 anonim válasza:
juj sztem nagyon szép, én is ilyet szeretnék már egy ideje:D
2010. szept. 1. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
nem sok.Vannak ennél durvábbak is ; ) ez szerintem pont jó : D
2010. szept. 1. 15:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy így későn írok csak elfelejtettem a jelszómat XD és nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy írtatok :) mindenkinek megy a zöld kezecske :D
2010. szept. 4. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!