Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez sok egy 14...

Szerintetek ez sok egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ilyet szeretnék,szerintetek sok?Mert már idegesít,hogy így reszelem meg úgy reszelem nem áll sehogy se,ráadásul tegnap este mérgembe lerágtam de majd kb. két hét múlva megyek addigra megnő ennyire nem?:SÉs előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

2010. szept. 1. 12:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok.. Szép szolidat választottál.:D
2010. szept. 1. 12:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

teljesen jó, még esetleg kis követ is kérhetsz a gyűrűsujjadra.EZ ízléses...szoktam látni olyanokat, hogy huhhh...:S

20Ł

2010. szept. 1. 12:25
 3/16 A kérdező kommentje:
:D nagyon szépen köszönöm,hogy írtatok :)megy a zöld kezecske mindkettőtöknek :)
2010. szept. 1. 12:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok ,de igazán gyönyörű!
2010. szept. 1. 12:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van :)

Szépek.

2010. szept. 1. 12:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép,és igényes,jobb, mint a rágott koptt fekete....Én is elfogadnám.
2010. szept. 1. 12:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon tetszik, hogy ilyen szép kis egyszerű.

nekem is ilyen szokott lenni a gyűrűsujjamon pedig egy kis kő van, ami néha megcsillan.

szolid, ápolt, de nagyon szép.

a mai fiatal kis csirkék azokat a hegyes karmokat szeretik, tök jó, h te ilyen ízléses vagy.

2010. szept. 1. 12:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem sok!egyszerű,de mégis nagyszerű;) tiszta,ápolt kezek hatását mutatja

legtöbbször nekem is ilyen szokott lenni,mert szeretem az egyszerű,szép körmöket,és ráadásul gyorsan meg tudom csinálni magamnak is(a gyűrűsujjamra szoktam tenni kövecskét,vagy festek rá virágot)+a párom imádja a fehér véget:)

szerintem minden korosztálynak jól áll!:)

20/L

2010. szept. 1. 12:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon szép :) És egyáltalán nem sok. Nagyon szolíd :) Én láttam már 13 éves lányon olyan hosszú hegyes macskaműkörmöt... :S Az annyira visszataszító. De viszont ez nagyon csini :)
2010. szept. 1. 12:48
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
ez szép szolid és suliba is oké.
2010. szept. 1. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!