Hol csináltathatnám meg a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés, de sosem voltam kozmetikusnál, gondolom ott szokták csináltatni
itthon magamnak sajnos nem tudom, nincs érzékem hozzá, egy extrább sminket sem tudok csinálni, de katasztrófa a szemöldököm, szeretném formára szedetni, mert majd szeretnék műszempillát, csak de ha szemöldököm ilyen marad, akkor nem leszek sokkal szebb:/
szóval a kozmetikusnál ugye formát is adnak neki? milyen árban van nagyjából? instán kerestem, de az árlistán nem találtam szemöldökszedést
illetve milyen gyakran kell visszajárni? vagy adnak tanácsot hogy kell magadnak szedni?
2021. szept. 27. 17:48
1/2 anonim válasza:
Formára szedi vagy akár gyantázza ha olyan sűrű. Az hogy mikor kell vissza járni attól függ milyen hamar nő a szőr. Az ára ezer dologtól függ, beirod a google-be hogy kozmetikus+a város ahol laksz, és kiadja a kozmetikusok weboldalát, ott lesz árlista.
2/2 anonim válasza:
Kérj időpontot egy kozmetikushoz! Tőle mindent meg fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!