Mennyi ideig elég egy szempillaspirál ? egy héten 3nap van használva
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 21:31
A kérdező szavazást indított:
3hónap
1év
fél év
22 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nézzd a tégelyszimbólumot is, vagyis hogy felbontás után meddig lehet használni. Hiába elég pl 1 évre, ha a csomagoláson az áll, hogy felbontás után csak 6 hónapig lehet használni :)
2/3 anonim válasza:
Nagyon sokáig elég, ha csak heti 3 napot használod, de hivatalosan a legtöbb fél év múlva lejár, akkor cserélni kell. Nekem még sosem fogyott ki teljesen egy szempillaspirál sem, heti 5-6 nap használattal sem, mindig előbb jön el a fél év lejárati idő.
3/3 anonim válasza:
Igaza volt az előttem szólóknak, ehhez még annyit tennék hozzá, hogy amíg le nem jár a szavatossági idő VAGY ki nem szárad. Nekem volt olyan L'oreal spirálom, hogy még lett volna benne bőven és annyira kiszáradt, hogy kukában landolt, mert használhatatlan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!