Szemöldökceruza vagy szemöldökspirál a jobb? Melyikkel lehet természetesebb hatást elérni?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon sminkeltem de most úgy érzem pár alap dolgot szeretnék megtanulni. Eddig nem csináltam semmit a szemöldökömmel mert annyira nem ritka, sötétbarna meg igazából egy hely van ahol úgy érzem egy nagyon pici pótlás nem árt de egyebként nincs gond vele. Annyi hogy erősebb fényben (mondjuk utcán napsütésben) azért mégis olyan halványnak hat. Mit ajánlotok? Mivel a legkönnyebb egy kezdőnek és mire figyeljek oda hogy természetes legyen a hatás?2021. szept. 25. 12:21
1/5 anonim válasza:
Én leginkább por terméket javasolnék. Könnyű vele bánni, természetes hatású, de mégis javít a kinézeten. A szemöldkszínednél egy kicsit világosabb barna árnyalatot ajánlok (nem nem nagyon!), és persze szemöldökfésűt.
A szemöldököm hasonló, mint neked, évek óta így csinálom.
2/5 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen a szemöldököm, csak világosbarna. Az én rutinom annyi, hogy kiszedem, zselé, por. Én az alverde márkájút használom. Nagyon természetes, de ugyanakkor lényeges a különbség.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Még annyi hogy a színt hogyan válasszak? Mert világos színnel elég furán néznék ki szerintem de félek hogy sötéttel meg nagyon "ijesztő" hatást keltek majd.
2021. szept. 25. 18:19
4/5 anonim válasza:
Ez szerintem segíthet. Én úgy gondolom, az eredeti szemöldök színedhez hasonlót válassz, csak éppen egy hajszállal világosabbat.
Arra viszont érdemes figyelni, hogy ha a szemöldököd meleg tónusú, akkor meleg színt válassz, ha hideg, akkor szürkésbarnát.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget :)
2021. szept. 25. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!