Megéri natúrparfümöt venni és hol kapható ilyen?
Használtál már natúrparfümöt?
Mik a tapasztalataid, tényleg jobb, mint egy szintetikus anyagokat (is) tartalmazó parfüm?
Egyáltalán félni kell annyira a szintetikus anyagoktól (nálam sok natúr alapanyag pl. allergiát okoz, míg szintetikusnál nem látok azonnali mellékhatást)?
Miben különbözik egy sima illóolajkeveréktől?
Ha vettél már ilyet, hol vetted, és elégedett vagy-e vele?
Romlandóbb-e, mint a "sima" parfüm?
Ilyesmik érdekelnének, az infók alapján pedig, igen én fogom eldönteni, hogy megéri-e.
Igen, tudom, hogy léteznek keresők.
Nem mondanám hogy jobb a natúr parfüm mint egy szintetikus, de a natúr parfümök legfontosabb különbsége a többitől, hogy általában sokkal kevesebb és csak természetes növényi anyagokat tartalmaznak!
Nekem ez a tény önmagában elég ahhoz hogy csak natúrt vegyek!
Nem kell félni a szintetikus anyagoktól, de mindenki maga döntheti el hogy milyen anyaggal érintkezik és lélegez be, természetes növényi anyag, vagy egy laborban előállított anyag amiről nem is igazán tudjuk hogy mi az!
Én nem vagyok allergiás típus, nincs ilyen téren tapasztalatom, de allergia szűrés kimutat mindent és akkor el lehet kerülni a neked allergén anyagokat, de egy allergia ki is kúrálható!
A Természetesek illata idővel enyhülhet, de nem hinném hogy ez jelentős enyhülés, csak sok idő elteltével és minimálisan érezhető! Szerintem nem romlandóbb mint egy szintetikus!
Jelenleg nem használok semmilyen parfümöt de ha vásárolok akkor általában neten, többnyire az olcsóbbak közül.
Legtöbbször jók de persze volt hogy rossz volt, sajnos az online vásárlás az általában zsákbamacska!
Nem nézem, nem jegyzem meg a oldalakat, még a márkákat sem, szóval nem tudok ajánlani!
Ha nem vagy biztos a dologban maradj a személyes vásárlásnál!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!