Fiúk, lányok! Nektek bejönnek az ilyen örrgyűrűk?
Nem tudom miért, de nekem annyira, de annyira nem tetszenek. Rengeteg szép lány van akik elrontják ezzel magukat, persze ez csak saját vélemény. Azért kérdezlek titeket, hogy nektek mi a véleményetek. Lányok véleménye is érdekel.
23/F
Nekem a septum tetszik, de én nem hordanék, mert
1. minden második lánynak ilyen van, tömeg lett már ez is
2. orrsövényferdülésem van, ilyen szimmetrikus piercing csak mégjobban kiemelné, hogy teljesen torz az orrom, hülyén nézne ki.
16/L
Nekem bejön, nekem is van, sima orr pc. Ha neked nem jön be valószínű nem te vagy a célközönség azoknak a lányoknak.
23/N
A septumról az jut eszembe amikor a tehénnek vagy minek van olyan az orrában xD de amugy csak akkor csináltatnék orr pc ha megcsináltatnám az orromat mert amugy kizárólag plasztikázott pisze orrban nézhet ki jól hogy ki emelje.
De amugy szerintem meg felesleges bele akadhat amikor alszol, be gyulladhat, lyuk maradhat utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!