Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szinu szemhejpuder...

Milyen szinu szemhejpuder allna nekem jo?

Figyelt kérdés
Fekete haju,barna szemu,enyhen barna boru lany vagyok eddig meg sajna nem sikerult rajonnom milyen szinu szemhejpuder allna nekem jo?mert szerintem semmilyen nem all jo!!
2008. dec. 10. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez van (barna haj,szem) ill. elég fehér a bőröm. De ajánlom neked az aranyat, az nagyon szép tud lenni. Nem a túl feltűnő változat..:) De valami meleg árnyalat állna jól szerintem. De én az aranyra szavazok x)
2008. dec. 10. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is az aranyat akartam írni. Vagy ha kicsit bevállalósabb vagy akkor a ruhád/körmöd színéhez fested magad.
2008. dec. 10. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyenezekkel a paraméterekkel bírok. Az arannyal vigyázz, mert nekem olyan mintha egyátalán nem lenne szemhéjam, és sárga hatást kell. Az aranyszínű árnyalú rúzzsal pedigolyan, mintha nem volna szám. Inkább ezüstöt ajánlok, de gyönyörű a padlizsán is, és a gyöngyszürke. Ebből is a füstös szemhéj, az nagyon szép. Nekem már sminkes próbálta, és nagyon jól áll a rózsaszín, viszont az az egyetlen szín amit én nem veszek fel, se ruhába se semmibe. Próbáld ki, neked is tuti hogy jól áll.
2008. dec. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!