Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ciki ha egy kicsit világosabb...

Laura50 kérdése:

Ciki ha egy kicsit világosabb az alapozó mint kellene?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új alapozót de eggyel világosabb árnyalatot vettem mint kellett volna. Megkérdeztem családtagjaimat mit gondolnak azt mondták nem feltűnő ha nem szólok észre sem vették volna, de egy picit aggódok hogy az utcán mit szólnak az emberek. Elhordhatom így is vagy inkább ne viseljem?

2021. aug. 24. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy leheletnyit világosabb, akkor szerintem nem.

Az ázsiai nők is gyakran jóval világosabb alapozót használnak a természetes bőrszínüknél.

Az sokkal gázabb szerintem, ha valaki sötétebb alapozót használ. Sok ilyen lány van egyébként, akik azt hiszik, hogy ezzel “vagány szolid hatást” érhetnek el, de ezzel csak úgy néznek ki, mintha Nutella lenne az arcukon.

2021. aug. 24. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
*vagány SZOLIS hatást
2021. aug. 24. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem meg gázabb a világosabb,mert az jobban feltünő, de egy világos börön pl ha csak 1-2 árnyalattal sötétebb az alapozó és megfelelően el van dolgozva a börön amig tart a ruha nyakon is, akkor még tud is jol kinézni, a miss túl tolt kontúr már gáz.

És igen inkább barnább alapozót önbarnítót használjon valaki, mint szolizzon, ugyanis nagyon öregití a bőrt ráncok, bőr rák, pigment foltok, kiszárítja a felső bőr réteget. Káros és pénz kidobás!

2021. aug. 27. 01:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, sokkal jobb, mintha sötétebb lenne, ezen lehet korigálni. Használj bőven bronzosítót és ha tudsz, kontúrozhatsz is. Egyébként is, jön a tél, valószínűleg te is fogsz még fakulni, lehet tökéletes téli színed lesz, csak nyárra válassz majd egy sötétebb színt.
2021. okt. 13. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!