Hogyan kell alapozót és púdert választani/használni?
Én azt ajánlom hogy alapozót csak akkor használj ha nagyon bőrproblémád van. Ha nincs gond a bőröddel elég egy kis korrektor, bb krém vagy cc krém is. Ha mindenképpen alapozót akarsz használni akkor minőségit válassz, nézz utána az összetevőjének mert gondot is tud okozni a bőröddel. Alapozó felé azért érdemes púdert használni mert fixálja az alapozót és kevésbé fog elcsúszkálni.
A szín kiválasztása bonyolultabb dolog. Első pár alkalommal biztos nem lesz tökéletes. A drogériákban a tesztereket mindig a nyakadon vagy az arcodon próbáld ki, ha a kéz fejeden próbálod az nem túl jó mert ott mindig sötétebb a bőr. Sok alapozó oxidálódik egy idő után ezért besárgulhat, és nem lesz olyan színe mint amire te gondoltál, ezért érdemes tesztelgetni.
Nekem ami bevált az a loreal true mach alapozó, bourjoa healthy mix és a cc krémje.
Köszönöm a gyors válaszodat!
Korrektort nem szeretnék. Láttam 1-2 lányon, és szerintem borzasztóan észrevehető. Mivel tényleg csak a bőrhibára kenik, nagyon elüt az arcbőrtől, és nem szebb látvány, mint egy pattanás vagy mitesszer. Akkor már szebb, ha egységesen az egész arcbőrre viszem fel.
Az a baj, hogy ahhoz szörnyen drágák a termékek, hogy kísérletezni kezdjek a színnel, de azt hiszem nem lesz más választásom. Kipróbálom majd ezt a teszterezést az arcon, és reménykedek.
Erről a bb és cc krémről még nem hallottam. Gondolom itt is többféle szín létezik. Azt még meg tudod mondani, hogy milyen púdert szoktál rá rakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!