Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, milyen gyakran használ...

Lányok, milyen gyakran használtok rúzst?

Figyelt kérdés

2021. aug. 15. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Rendszeresen.
Ritkán.
Soha.
30 szavazat
 1/6 Metionin ***** válasza:
87%
Szinte minden nap. Ha semmi smink nincs az arcomon, rúzs akkor is van. Sajnos a szám olyan halvány, hogy nem is látszik rúzs nélkül.
2021. aug. 15. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Fényvédős ajakápolót használok, éjjel nappal.
2021. aug. 15. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

2-es nem ez volt a kérdés meg éjjel felesleges fényvédő tartalmú termékeket használni.

Amugy nem minden nap használok rúzst mivel minden nap nem sminkelem magam a bőröm sem bírná...

Amikor sminkelek gyakran használok rúzst, szájfény vagy egyszerre mindkettőt.

Illetve az essencnek vannak nagyon jó ajakcerkái mindössze 350 ft körül és nagyon szépek és tartósak van hogy egy nude árnyalattal kihuzom beszinezem és az van rajtam.

2021. aug. 15. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Köszönöm, hogy helyretettél 😊 nekes is további szép estét, és felesleges persze, de csak ezt használom mert nincs más, és ártani nem árt, viszont puha ajkam van tőle
2021. aug. 15. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Ritkán. Párom nem szereti, mert csóknál viszi a felét mindig 😂 Igazán tartósat pedig sajnos még nem találtam.
2021. aug. 15. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Mindig, ha sminkelek, szóval majdnem minden nap. Sajnos magától nincs egy határozott vonala a számnak, illetve semmi színe, ha nincs rajtam rúzs, akkor beleolvad az arcomba, így muszáj rá valamit raknom, hogy látszódjon, hogy egyáltalán van és létezik. :D
2021. aug. 15. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!