Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan sminkeljek úgy hogy ne...

Hogyan sminkeljek úgy hogy ne legyen az arcom foltos???

Figyelt kérdés

Nagyon fehér a bőröm szóval kint lehetek akármennyi időt a napon akkor is ennyire fehér maradok..az alapozó árnyalatot azt sajnos sose találom el hiszen lámpa fény alatt jónak találom..sok fajta alapozót használtam már 1sem vált be foltos az arcom utána beleül a ráncokba sőt ráncos leszek tőle hiszen elég fiatal még a bőröm 18 éves vgyok nm lennék alapból ráncos.most épp az Essence stay allday 16h full coverage alapozót használtam de eléggé barna a bőrömön és e héten vettem a Maybelin active wear 30h új fajta alapozojat ami jó a boromre arnyalatra de konkrétan mintha lisztbe tettem volna az arcom

Foltos is mit tegyek? Alatta persze van primer Essence primer

2021. aug. 14. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen milyen ráncokba ül bele? Nem lehet, hogy szárítja a bőröd és azért ilyen? Ha ez a gond, akkor máskor hidratálj alá és legközelebb ne olyan alapozót vegyél, ami mattít. Ezen kívül ne használj túl sokat és dolgozd el jól, akkor nem lesz foltos. Szivacs például nagyon jó erre, ha az ecsettel neked nem megy.
2021. aug. 14. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:

felszíni vízhiánytól lehet ránc illetve mindenkinek beleül a kis mosoly meg egyéb szem körüli mimikai mikro ráncokba ami normális, ha enyire fehér vagy mindig a legvilágosabb számot válaszd 01 vagy épp ami a legvilágosabb az adott kollekcióbol.

Megfelelő bőrápolás, ráncok ellen fényvédelem ezerrel! Hialuronsav felszini vízhiányra tökéletes, szérum gél krém formájába is lehet kapni.

Tökéletes bőr nem létezik fogadd el magad.

2021. aug. 14. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is mondták, a megfelelő bőrápolás nagyon fontos, tulajdonképpen a szép alapozás előfeltétele. Szóval ha nincs legalább egy alap rutinod (kíméletes tisztítás, hidratálás, fényvédelem, este dupla arctisztítás), érdemes kialakítani. A hialuronsav valóban nagyon jó felszíni vízhiányra, viszont mindig nedves arcbőrre használd és tegyél rá hidratálókrémet és/vagy fényvédőt, mivel csak így tud jól működni. Ami még sokat segíthet, az egy bőrtípusodnak megfelelő kíméletes hámlasztó. Ajánlom a Skinsmart oldalát, sok hasznos és megbízható infót találsz ott bőrápolás témában.

Ha már egészséges és hidratált a bőröd, jöhet a smink. Szerintem sem érdemes mindig a matt, nagyon magas fedésű dolgok után nyúlni, jobban kiemelik a textúrákat. Ami nekem eddig a legjobban bevált, az a L'Oreal true match alapozója. Közepes fedése van, az állaga könnyed és hatalmas a színválaszték (drogériás alapozóhoz képest), ugyanis nem csak világosság alapján alakították ki az árnyalatokat, hanem bőrtónus szerint is, tehát van külön rózsás, sárgás és neutrális is mindegyikből. Érdemes megállapítanod, hogy te melyik csoportba tartozol, mert ha pl. rózsás bőrtónusod van egy sárgás, akár csúnyán oxidálódó alapozó nem csoda, ha furán mutat rajtad.

Egyszerre inkább kevesebb anyagot tegyél a bőrödre és építgesd, ez is sokat segíthet. Na meg az eszköz, azokból is érdemes többet kipróbálni, hogy megtaláld a neked megfelelőt. Alapvetően inkább ütögető, nagyon picit húzogató mozdulatokkal érdemes dolgozni (tömörebb ecsettel és szivaccsal), nem pedig össze-vissza húzogatni az alapozót a bőrödön, emiatt is lehet foltos a végeredmény. Remélem megoldódik a problémád, sok sikert!

2021. aug. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!