Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kontaktlencséseknek smink?...

Kontaktlencséseknek smink? (bővebben lent, fontos)

Figyelt kérdés

Ha minden nap szempillaspirált és szemceruzát használok (alul a szemem belsejére) minden nap az árthat?Mert sok helyen olvastam,hogy cemceruzát belülre ne használjon az,akinek lencséje van,mert rátapad a festék a lencsére.És ha jó minőségű,nem elkenődő szemceruzát használok(bourjois)?Van itt olyan,azok közül,aki olvassa és lencsés?Használsz ceruzát?

A válaszokat köszi előre is. :)

2010. aug. 28. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyugi én is lencsét használok már évek óta és hétköznapokon rendszeresen kifestem magam spirállal és szemceruzával is. Semmi bajod nem lesz tőle, csak akkor, ha túlérzékeny vagy valamelyik összetevőre, de ez próba szerencse.Nekem eddig semelyik termékkel nem volt problémám.
2010. aug. 28. 23:01
 2/11 A kérdező kommentje:

köszi:)

de a túlérzékenységet az első felkenésnél észre lehet venni,nem?mi köze annak a "kontaktlencsés sminkhez"?:P

2010. aug. 28. 23:07
 3/11 A kérdező kommentje:
még írjatok légyszi
2010. aug. 28. 23:08
 4/11 anonim ***** válasza:

én egy éve hordok kontaktlencsét és mindig ki van festve a szemem(kivéve ha itthon vagyok, persze) de semmi bajom sincs tőle. nem is mennek tönkre korábban a lencséim, szóval az élettartamát sem rövidíti meg.

de bocsi nem értem a kérdésed, milyen reggeli felkelés? vagy arra gondolsz ha érzékeny vagy rá akkor reggelre begyullad a szemed? hát igen, ez előfordulhat. bár nekem még enm volt,de van egy ismerősöm akinek állítólag igen. mondjuk neki csak azért mert folyton beképzel minden hülyeséget és állandóan túlreagálja a dolgokat. szal fogadok neki sem volt smmi, csak megjátszotta...

de ha reggelre begyullad a szemed akkor tényegl nem ájánlatos aznaora kontaktlencse :S

17/L

2010. aug. 28. 23:13
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 29. 00:30
 6/11 anonim ***** válasza:

ritkán sminkelem magam, de nekem sem volt még bajom tőle

19/L

2010. aug. 29. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Én csak hétvégén hordok kontaktlencsét (divat lencse) és még semmi baja nem lett tőle a szememnek. De az egyik barátnőmnek akinek rendes lencséje van és minden nap sminkel, begyulladt a szeme és szemüvegre kellett váltania. De most azt mondta neki az orvos, hogy próbáljon meg egy másik fajta lencsét. Szóval lehet azon is múlik, hogy milyen lencséd van.
2010. aug. 30. 23:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Kb. másfél éve hordok lencsét, és mikor elmegyek itthonról, kb. mindig kihúzom a szemem! Néha spirál is, de nem szeretem a túl sok sminket és nincs is rá szükségem. A lényeg, hogy soha nem volt semmi bajom ebből! Se a lencsének, se a szememnek.

19/L

2010. aug. 31. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
OLyan terméket vegyél.amire rá van írva,hogy kontaktlencséhez is jó. Ha viszketsz,könnyezel tőle,ne használd,ennyi az egész.:)
2010. aug. 31. 13:29
 10/11 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek:)

kedves tegnap 13:29!tudnál olyan helyet mondani,ahol lehet olyan kapni?pl rosmannban,müllerben,dmben lehet?konkrt márkát is tudnál mondani és hogy kb mennyibe kerülnek.előre is nagyon köszi:P

2010. szept. 1. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!